Liga 1

A lucrat la FCSB și nu înțelege decizia lui Gigi Becali de a da afară un jucător: „E printre primii 3 din România” + „În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice”

Gigi Becali (65 de ani)

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 07 January 2024

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, nu înțelege de ce Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, vrea să îl vândă pe Andrea Compagno.

Atacantul italian e pe lista de transferuri și poate pleca pe 500.000 de euro în acest mercato, deși a fost adus pe 1,5 milioane în vara lui 2022, de la FCU Craiova.

Narcis Răducan: „Compagno e printre primii 3 atacanți din Liga 1”

„Compagno mi se pare unul dintre primii trei atacanți din Liga 1. În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice. Mai sunt situații când unul intră în dizgrația conducerii pentru că altfel nu pot înțelege cum un jucător care marchează atât de multe goluri deodată nu mai capătă credit.

Dincolo de toate, contează foarte mult tabela de marcaj și clasamentul. Până acum a funcționat, dar, dacă ne uităm în ultimii 10 ani, n-au mai ieșit campioni, deci s-au făcut și greșeli. Vom vedea cum se va termina acest sezon, care mie mi se pare foarte interesant. 

Văd cele patru echipe (n.r - FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid) foarte preocupate să investească, să ajusteze lotul și să vină cu surprize”, a declarat Narcis Răducan, potrivit sport.ro.

4goluri a marcat Compagno în acest sezon, în 22 de meciuri, în toate competițiile

Compagno e la mare căutare

Compagno ar fi pe lista lui Bari, club din Serie B. De el s-ar fi interesat și New York City FC, pentru o mutare în MLS.

Andrea Compagno a bifat 22 de meciuri în acest sezon, 15 ca titular, în tricoul FCSB. Bilanțul: 4 goluri, toate în Liga 1. Dacă transferul se concretizează, la Bari ar fi coechipier cu un alt ex-FCSB-ist, Malcom Edjouma. El a mai fost în vederile a două cluburi din Serie B, Palermo și Spezia.

Italianul e în scădere față de sezonul trecut, când marca de 16 ori pentru FCSB în toate competițiile.

>

Citește și alte știri despre FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.