Liga 1

Suporterii Rapidului, reacție instantă după transferul de la FCSB + Mesajul lui Djokovic îi va enerva teribil

+6 Foto
Damjan Djokovic, primul antrenament la Rapid/ foto: Facebook @FC Rapid 1923

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 07 ianuarie 2024

Damjan Djokovic (33 de ani) a semnat cu Rapid, iar suporterii giuleștenilor sunt încântați. Croatul a dat drumul la treabă imediat, s-a antrenat la câteva minute după ce a semnat.

După ce a anunțat transferul, Rapid a postat o fotografie și cu numărul pe care l-a ales Djokovic. El va purta 88, la fel ca la FCSB. Djokovic a ajuns sâmbătă în cantonamentul echipei din Antalya, iar duminică a semnat un contract pe un an și jumătate, cu un salariu lunar de 15.000 de euro, plus bonusuri.

Reacția suporterilor Rapidului după transferul lui Djokovic

Suporterii Rapidului sunt încântați de transferul lui Djokovic și laudă conducerea clubului pentru decizia de a-l aduce. „Cea mai bună mișcare! Jucător serios, muncitor, cunoaște campionatul, obișnuit cu presiunea și trofeele! Bravo Rapid!”, a scris un suporter la postarea care anunța oficial transferul.

„Bravo, un transfer excelent! Felicitări conducerii… Bine ai venit, Djokovic”, a comentat un alt rapidist. Un alt suporter îl vede pe același profil cu ceilalți mijlocași, cu excepția lui Alexandru Albu: „E același tip de jucător ca Emmers, Kait, Oaidă, nu e închizător, deci s-ar putea sa nu scăpăm de Albu din primul 11”.

„Foarte bun transfer! Djokovici era un jucător pe care îl vedeam pliindu-se super bine pe jocul Rapidului! Sa dea Dumnezeu sa fie așa!”, a comentat un alt fan.

Djokovic, mesaj pentru FCSB

După ce a semnat cu Rapid, Djokovic a transmis un mesaj suporterilor fostei sale echipe, FCSB.

„Dragi steliști, a fost o plăcere să joc pentru culorile voastre. Vă mulțumesc pentru toată stima și suport și vă doresc vă doresc mult succes în continuare”, a scris Djokovic pe Instagram.

FOTO: Captură Instagram @Damjan Djokovic

Djokovic va purta numărul 88 la Rapid

Djokovic a ales numărul 88 și continuă tradiția. A purtat același număr și la FCSB, unde a jucat 23 de meciuri în toate competițiile și a marcat 4 goluri, două în Superliga și două în preliminariile Conference League. 

La CFR Cluj, prima echipă românească pentru care a evoluat croatul, a avut numărul 8. Acesta a fost luat de Hasani, un alt nou-venit.

Djokovic s-a antrenat imediat după ce a semnat

„La doar câteva minute după ce a semnat contractul cu Rapid, Damjan a participat la primul antrenament sub comanda lui „Mister" Bergodi”, a transmis Rapid pe Facebook, alături de mai multe poze cu mijlocașul croat la antrenament.

+6 Foto
FOTO: Facebook @FC Rapid 1923

Rezumat VIDEO. Rapid - Sakaryaspor 3-3! Remiză spectaculoasă în Antalya

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.