Liga 1

Mesajul lui Dan Șucu după ce l-a adus pe Damjan Djokovic la Rapid: „Am fost invidios pe Becali”

Damjan Djokovic // FOTO: Facebook @Rapid

Articol de David Marinescu  —  duminică, 07 ianuarie 2024

Rapid și-a prezentat azi al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic (33 de ani), iar patronul Dan Șucu se declară încântat de mijlocașul croat adus de la FCSB.

Gigi Becali i-a reziliat contractul lui Damjan Djokovic, după jumătate de an, iar Rapid a intrat pe fir. L-a transferat pe croat, care deja s-a antrenat sub comanda lui Damjan Djokovic.

Dan Șucu, încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Dan Șucu a vorbit despre aducerea lui Djokovic, despre care crede că va ajuta echipa alb-vișinie în acest sezon.

„Damjan Djokovic este o achiziție foarte bună pentru Rapid. Vă spun sincer că în vară, când Gigi Becali l-a luat la FCSB, am fost invidioși. L-am considerat de atunci un fotbalist foarte bun şi ne-a fost puțin necaz că nu ne-a venit nouă ideea înaintea celor de la FCSB. 

Ei s-au mişcat bine atunci, iar acum, când Djokovic nu s-a adaptat, am considerat că putem face noi o ofertă.

E un fotbalist care va ordona echipa și va aduce linişte. Ne dorim fotbalişti care au câştigat titluri, care au fost campioni. Au o anumită mentalitate. Intră pe teren din primul minut cu gândul de a triumfa. 

E şi exemplul lui Braun sau Petrila, care au fost şi ei la CFR. Cred că am realizat un transfer care ne va ajuta mult”, a declarat Dan Şucu pentru Prosport.

Damjan Djokovic, al 4-lea transfer al iernii la Rapid

Djokovic este al 4-lea transfer al giuleștenilor în această iarnă. Cristiano Bergodi i-a primit până acum la echipă pe atacanții Florent Hasani (FK Tirana, Kosovo), Borisav Burmaz (FK Vozdovac, Serbia), și Ermal Krasniqi (CFR Cluj), kosovar. 

Pentru fotbalistul de la CFR Cluj, Rapid a achitat un milion de euro, în timp ce Hasani a costat 300.000 de euro, iar prețul lui Burmaz a fost de 400.000 de euro.

VIDEO Albion Rrahmani a revenit cu gol și le face o promisiune fanilor: „Voi încerca să îmi ajut echipa pentru a câștiga titlul!”

>

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.