Handbal

Imagini curioase la Polivalentă » Două jucătoare au trăit o experiență umilitoare astăzi, în CSM București - Buducnost

+22 Foto
CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST 44-26 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Raed Krishan (foto), Daniel Grigore  —  duminică, 07 ianuarie 2024

CSM București a învins-o astăzi categoric pe Buducnost în Liga Campionilor la handbal feminin, scor 44-26. Un aspect inedit al meciului a fost că două dintre jucătoarele echipei din Muntenegru, Jelena Vukcevic și Nada Kadovic, au purtat echipamente ale campioanei României!

În etapa 9 a grupelor Ligii Campionilor, CSM București a defilat împotriva penultimei clasate, Buducnost Podgorica.

Campioana României avea 9 goluri avans la pauză, 24-15, și a încheiat partida cu un avantaj de 18 reușite, 44-26.

GALERIE FOTO. Inedit în Liga Campionilor: două jucătoare ale lui Buducnost au jucat în echipamentul CSM-ului

Partida a fost marcată de o întâmplare inedită. Două dintre jucătoarele lui Buducnost, Jelena Vukcevic și Nada Kadovic, nu au avut echipamente din cauză că nu le-au ajuns la timp bagajele, astfel că au apelat la ajutorul formației gazdă pentru a putea juca.

Ele au intrat pe parchet purtând echipamentul CSM-ului de deplasare, tricou alb și șort albastru.

Numărul lui Kadovic, 88, a fost scris pe spatele tricoului cu un marker negru. Inițial, Jelena Vukcevic a jucat fără număr pe tricou, apoi greșeala a fost remediată, numărul 9 fiind însemnat pe spate.

Adi Vasile: „Nu a fost un joc perfect”

În urma rezultatului de astăzi, CSM București a urcat pe locul 3 în grupa A, cu 11 puncte acumulate în 9 partide disputate.

>

Antrenorul „tigroaicelor”, Adi Vasile, a oferit o primă reacție după succesul categoric obținut de formația sa în Liga Campionilor. El s-a declarat mulțumit de acest rezultat și a comentat, printre altele, evoluția Cristinei Neagu de astăzi.

„Nu a fost un joc perfect, nici nu ar trebui să fie perfect acum. Până la finalul lui ianuarie avem meciuri din 3 în 3 zile, ne concentrăm pe meciul cu Buzău de miercuri și apoi deplasare la Brest. De săptămâna viitoare o să fie prima oară când aliniem toată echipa.

Cristina a avut o prestație bună și în atac și în apărare, a avut poftă de joc și s-a simțit bine pe teren. Ea a avut o perioadă destul de grea cu acea accidentare, inițial nu părea atât de gravă”, a comentat Adi Vasile.

Tot din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.