Liga 1

I-au făcut „botezul” vedetei El Kaddouri. A ales să cânte rap în fața colegilor de la CFR!

Cei de la CFR Cluj i-au făcut „botezul” vedetei El Kaddouri

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 07 ianuarie 2024

Mijlocașul Omar El Kaddouri (33 de ani), fotbalist cu peste 100 de meciuri în Serie A, s-a alăturat cantonamentului celor de la CFR Cluj și a avut parte de „botezul” la noua lui echipă.

Delegația CFR-ului a ajuns sâmbătă la Oliva Nova, în Spania, locul unde va desfășura cantonamentul de iarnă.

Sub comanda lui Andrea Mandorlini a ajuns și mijlocașul ofensiv Omar El Kaddouri, internațional marocan cu 30 de meciuri pentru reprezentativa țării lui.

El Kaddouri, fost jucător la formații precum Napoli, Brescia, Torino și PAOK Salonic, a avut parte de „botezul” la noua lui echipă. 

VIDEO. CFR Cluj i-a făcut „botezul” vedetei Omar El Kaddouri

>

El s-a prezentat în fața colegilor de la CFR: „Sunt Omar El Kaddouri, am 33 de ani și sunt din Maroc”, apoi a cântat în sala de mese, în fața lotului și staff-ului, în timp ce aceștia îl aplaudau.

Marocanul a ales o melodie rapidă, din genul hip-hop, a cântat pentru câteva secunde, apoi a coborât, zâmbind stânjenit.

Ioan Varga: „El Kaddouri e cel mai bun transfer din Superligă”

Joi, înainte ca aducerea lui Omar El Kaddouri să fie oficializată, finanțatorul Ioan Varga vorbea la superlativ despre noul mijlocaș al vișiniilor:

„Este o adevărată lovitură, în opinia mea cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. Superliga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte «bombe», vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc”.

Varga suflă și-n iaurt după dezastrul cu Yevhen Konoplyanka

Pentru a se asigura că evită un nou „caz Konoplyanka”, Ioan Varga a fixat o clauză specială în contractul lui Omar El Kaddouri, mai ales că acesta nu a mai jucat din mai 2023.

Varga a vrut să se asigure că nu va avea cu El Kaddouri vreo surpriză neplăcută, așa cum s-a întâmplat cu Yevhen Konoplyanka, care a bifat doar 54 de minute în prima parte a sezonului, astfel că i-a trecut în contractul pe 3 sezoane o clauză ce prevede că trebuie să joace minimum 10 meciuri până la vară.

În caz contrar, clubul are o opţiune de reziliere unilaterală a contractului, pe care o poate activa la finalul stagiunii în curs.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.