Liga 1

Țara în care Sergiu Hanca se mută cu toată familia. Și-a cumpărat deja casă: „Acolo nu prea există viciile astea care sunt la noi în țară”

+45 Foto
Sergiu și Andreea Hanca

Articol de Ionuţ Iordache, Remus Dinu  —  luni, 08 ianuarie 2024

Sergiu Hanca a mărturisit în interviul acordat Gazetei Sporturilor că planul de a se muta alături de soție și cei trei copii în Dubai a rămas neschimbat. Familia Hanca și-a achiziționat o casă acolo, iar fotbalistul a explicat care a fost raționamentul din spatele acestei decizii.

„Am ajuns în 2021 acolo, după pandemie, și a fost dragoste la prima vedere”, a dezvăluit fotbalistul Petrolului în dialogul purtat cu reporterii GSP în Antalya. Hanca, 31 de ani, spune că locuința va fi gata până la sfârșitul anului si vorbește despre factorii care l-au convins pe el si pe soția Andreea să dea curs acestei provocări.

Sergiu Hanca se mută cu soția și copiii în Dubai

>

- Soția ta spunea că vreți să vă mutați în Dubai pentru binele lor. Cum v-a venit această idee? 
- E un loc în care noi ne simțim foarte bine, e acolo o energie pe care nu am simțit-o nicăieri. Am ajuns printr-o conjunctură acolo, în 2021, după pandemie. Și a fost dragoste la prima vedere. E un loc sigur din punctul meu de vedere, copiii de pot dezvolta sănătos, nu prea există viciile astea care sunt la noi în țară. Și au niște școli foarte bune.

- V-ați achiziționat o casă? 
- Da. Va fi gata la sfârșitul anului.

- A contat și vremea de acolo? 
- Da. În Polonia a fost o perioadă foarte bună pentru noi, dar era foarte frig. Am trăit acolo niște momente senzaționale, am fost respectat, un loc de care îmi aduc mereu aminte cu drag. Înainte de Revelion am fost trist, a murit fostul meu patron de la Cracovia, un om extraordinar, care mă iubea mult, a fost ca un tată pentru mine, m-a ajutat foarte mult. Chiar vorbisem cu el să mă întorc în Polonia, dar acum au rămas doar amintirile cu el.

- Între Cracovia și București ce alegi? 
- București. Mie îmi place foarte mult

Am începutul lucrul cu un mental coach în 2016. Cred că am fost pacientul zero în România în acest domeniu și m-a ajutat enorm să gestionez situațiile care apăreau în viața mea personală și în cea de fotbalist. I-aș îndruma pe toți tinerii, copiii, să ia parte la așa ceva pentru că îi va ajuta să progreseze cât mai mult, le va schimba modul de gândire în bine.

- Sergiu Hanca

Vezi și alte noutăți din cantonamentele echipelor românești:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.