Liga 1

Frate, frate, dar fotbalul e pe bani! U Cluj îi dă lovitura lui Dinamo

U Cluj l-a convins pe Hummet // FOTO: Instagram

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 08 ianuarie 2024

U Cluj așteaptă să semneze cu atacantul Deniz Hummet, 27 de ani, care era pe lista lui Dinamo încă de la finele lui 2023. Afacerea se poate încheia azi!

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

U Cluj a retrogradat Dinamo în primăvara 2022, acum îi aplică și o lovitură în mercato de iarnă 2024!  „Câinii” erau cu ochii pe atacantul Deniz Hummet, 27 de ani, doar că vârful ar putea fi prezentat astăzi de U Cluj.

U Cluj l-a convins pe Hummet. Suedezul vine în Superligă

Chestionați de GSP.ro, reprezentanții ardelenilor au transmis că vor decide pe durata zilei de azi ce se va întâmpla în privința atacantului, mai ales că Ioan Ovidiu Sabău a declarat duminică, după victoria cu Kocaelispor (1-0), că mai dorește neapărat un vârf central. Despre interesul lui U pentru Hummet a scris iamsport.ro.

Oricum, este o lovitură pe care Dinamo o primește la începutul săptămânii. Ardelenii l-au convins pe atacant cu un salariu superior și cu lupta pentru play-off și câștigarea Cupei României.

3meciuri a adunat anul trecut Hummet pentru Kalmar

Turcul născut în Suedia a fost pe lista bucureștenilor încă de la finalul anului trecut, doar că Hummet a evitat să dea un răspuns concret. La un moment dat, a transmis că are oportunități de a merge în țările arabe, de aceea a pus Dinamo pe „hold”. Fotbalistul s-a despărțit pe 1 ianuarie de Kalmar (Suedia).

Deniz Hummet poate juca pe mai multe posturi

Dacă sezonul precedent nu a fost de bun augur pentru nordic, în ediția 2022/2023 a fost la înălțime. A adunat 48 de meciuri, 12 goluri plus 3 assist-uri.

Jucătorul este cotat la 700.000 de euro pe transfermarkt. Hummet este un jucător polivalent. Poate evolua atacant central, dar și în linia mediană pe diverse poziții. A jucat în Suedia, dar și în străinătate, în Franța, la Troyes, și în Turcia, la Rizespor.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, declarații după U Cluj - Kocaelispor 1-0: „Băieții nu au uitat să joace fotbal”

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.