Liga 1

De ce n-a jucat Daniel Paraschiv în primul amical al lui Hermannstadt + Două noutăți pentru Măldărășanu, inclusiv un internațional care a jucat în preliminarii!

Daniel Paraschiv (dreapta)/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Remus Dinu  —  luni, 08 ianuarie 2024

Accidentat în meciul cu Sepsi, vedeta lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv, n-a fost nici rezervă în amicalul cu elvețienii de la Winterthur, primul din cadrul cantonamentului din Antalya. 

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Din informațiile GSP, golgheterul lui Hermannstadt, cu șase goluri în actuala stagiune, e încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi, pe 21 decembrie.

În timp ce colegii săi se duelau cu Winterthur, Paraschiv se antrena separat, pe un teren lăturalnic, alături de Dragoș Iancu.

Daniel Paraschiv nu e refăcut complet

Din informațiile GSP, golgheterul lui Hermannstadt, cu șase goluri în actuala stagiune, e încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi, pe 21 decembrie. Paraschiv, fotbalist aflat inclusiv în atenția granzilor campionatului, a suferit o ruptură musculară în ultimul meci din 2023 și încă nu-i refăcut complet. 

Staff-ul nădăjduiește că-l va avea la dispoziție la reluarea campionatului. În schimb, Măldărășanu s-a bazat încă din primul minut pe Răul Opruț, internaționalul repatriat din Belgia, de la Kortrijk. 

Fundașul stânga e om cu state vechi la Sibiu, s-a reintegrat imediat și n-a avut probleme de comunicare cu colegii săi. De altfel, Opruț a fost printre puținii titulari rămași în teren și după pauză.

Raul Opruț poate fi o soluție pentru EURO

Odată cu reîntoarcerea în țară, Raul Opruț visează din nou la echipa națională. Iordănescu i-a deschis orizonturile la prima reprezentativă, el a fost integralist cu Belarus, în martie, apoi n-a mai prins lotul, mai ales că a făcut tușa în Belgia, la Kortrijk. 

Cum flancul stâng al naționalei nu-i neapărat cel mai stabil, fostul fundaș al lui Hermannstadt ar putea reprezenta o soluție pentru turneul final. Sibienii i-au acordat o repriză și lui Kablan Davy N’Goma, mijlocașul transferat în primele zile din 2024. 

Francezul a intrat pe teren după pauză și a preluat, strict pentru amicalul de azi, tricoul cu numărul zece.

FOTO. Cele mai tari imagini de la amicalul Hermannstadt - Winterhur

+32 Foto
Daniel Niculae şi Daniel Pancu

VIDEO. Marius Măldărășanu vrea încă 2-3 jucători la Hermannstadt

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.