Liga 1

Cristi Dulca, selecționerul naționalei de fotbal feminin a României, crede că FCSB a greșit: „Nu aș fi renunțat la Djokovic, e extrem de valoros”

Damjan Djokovic // FOTO: Facebook @Rapid

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 08 January 2024

Cristi Dulca, selecționerul naționalei României la fotbal feminin, a comentat transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani) la Rapid. Mijlocașul croat a fost lăsat de FCSB să plece liber.

Fostul fundaș central de la Rapid l-a lăudat pe Djokovic în direct la GSP Live, emisiune moderată de jurnalistul Alex Barbu.

VIDEO. Cristi Dulca: „Djokovic e extrem de valoros, nu înțeleg cum l-a lăsat FCSB să plece”

>

„Djokovic își va pune amprenta la Rapid. E un jucător matur, la orice echipă la care a jucat s-a adaptat extrem de repede. A fost exponențial la titlurile luate de CFR Cluj, mie mi-a plăcut și cum a jucat la FCSB. La Rapid e altă atmosferă, probabil va avea mai multă încredere. 

Va ajuta Rapidul, e un transfer valoros. Mie îmi place Djokovic, e un jucător matur, are experiența unor campionate câștigate. Nu știu motivele exacte ale despărțirii, nu cred că le știe nimeni. 

Ca joc, Djokovic nu a arătat că nu poate evolua la FCSB. Nu aș fi renunțat la el, e extrem de cerebral, extrem de valoros pe postul pe care îl are”, a declarat Cristi Dulca, la GSP Live.

Djokovic, la Rapid până în 2025

Djokovic a semnat și a fost prezentat oficial la Rapid duminică. A efectuat și primul antrenament sub comanda lui Cristiano Bergodi, la doar câteva minute după ce a semnat.

Djokovic a reziliat de curând contractul cu FCSB, a primit 70.000 de euro pentru a accepta să plece, apoi a zburat în Antalya, unde Rapid are cantonamentul. El a semnat cu echipa lui Bergodi până în 2025. El va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri, potrivit surselor GSP.

Într-un sistem 4-2-3-1, Djokovic se va lupta pentru un post de titular la mijloc cu Alexandru Albu, Oaidă, Emmers și Kait.

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.