Liga 1

A câștigat titlul cu Rapid și s-a pus în pielea lui Bergodi: „Aș mai face un singur transfer”

Cristiano Bergodi / Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 08 January 2024

Cristi Dulca, campion cu Rapid în 1999, a analizat situația clubului din Giulești, care a făcut 4 transferuri în acest mercato, în direct la GSP Live.

Selecționerul naționalei de fotbal feminin a României crede că Rapid ar mai avea nevoie de un singur jucător, pe postul de fundaș central. 

Giuleștenii nu au transferat jucători în apărare în acest mercato, au luat 3 jucători ofensivi și un mijlocaș box-to-box. Hasani (mijlocaș dreapta, mijlocaș ofensiv), Burmaz (atacant), Krasniqi (extremă dreapta) și Djokovic (mijlocaș).

VIDEO. Cristi Dulca: „Rapid mai are nevoie de un fundaș central”

>

„Rapid s-a întărit cel mai tare, și nu sunt subiectiv. A luat cei mai buni jucători dintre toate echipele care au transferat. O echipă care vrea să se lupte la titlu trebuie să aibă și o bancă puternică. CFR avea un lot extrem de valoros și numeric atunci când lua titlul. Dan Petrescu a făcut lotul de 30 de jucători ca să aibă variante în toate competițiile.

Mi-aș dori să am un lot extrem de puternic, dubluri pe posturi. Contează mult Bergodi, el știe să gestioneze loturi puternice. Uitați-vă la Real Madrid, la Barcelona, au jucători buni pe bancă și când intră nu se simte diferența față de titulari. Vor veni meciuri grele, campionatul e lung, în play-off vor fi meciuri tari. 

Ai nevoie de un lot bun. Un fundaș central cred că ar mai trebui la Rapid. Un jucător valoros, care ar putea fi o soluție pentru cel care ar ieși dacă s-ar accidenta. E important să poți înlocui un jucător cu altul de aceeași valoare

Petrila și Rrahmani au fost accidentați, echipa nu a mai jucat cum a făcut-o cu ei în teren”, a declarat Cristi Dulca la GSP Live, emisiune moderată de Alex Barbu.

Djokovic își va pune amprenta la Rapid. E un jucător matur, la orice echipă la care a jucat s-a adaptat extrem de repede. A fost exponențial la titlurile luate de CFR Cluj, mie mi-a plăcut și cum a jucat la FCSB. La Rapid e altă atmosferă, probabil va avea mai multă încredere.

- Cristi Dulca, la GSP Live

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.