Campionate

Ezequiel Lavezzi, internat într-o clinică de psihiatrie. Cauza, supradoză? » Incident confuz în decembrie. Și atunci s-a vorbit de droguri!

Ezequiel Lavezzi, în aprilie 2023, analist la Milan - Napoli, în „sferturile” Ligii Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 08 ianuarie 2024

Ezequiel Lavezzi, 38 de ani, campion olimpic și vicecampion mondial cu Argentina lui Messi, a ajuns la o clinică specializată în tratamente împotriva dependențelor. S-a scris că a fost victima unei supradoze, ceea ce fiul său neagă. Dar și în decembrie s-a speculat că a fost internat de urgență din cauza drogurilor.

Ezequiel Lavezzi, 38 de ani, fost jucător important al Argentinei, ex-Napoli și PSG, trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Ezequiel Lavezzi, internat pentru a scăpa de dependența de droguri: „Nu a fost supradoză”

La aproape trei săptămâni după accidentul confuz de la Punta del Este, când a fost transportat de urgență la un spital în orașul uruguayan Punta del Este, atacantul cu 51 de selecții și 9 goluri la naționala albiceleste a fost din nou internat.

De această dată, Lavezzi se află într-o clinica de psihiatrie din Buenos Aires, Dharma, specializată în tratamente împotriva dependențelor. În presa argentiniană s-a speculat că ar fi vorba de o supradoză.

Fiul său, Tomas, a dezmințit că aceasta ar fi fost cauza internării. „Tatăl meu se simte bine și face tratament. Opriți-vă să mai inventați lucruri care nu sunt adevărate! Nu a avut nicio supradoză", a comentat el pe social media.

Nu a negat că Ezequiel e la o clinică de psihiatrie, doar că nu ar fi fost o supradoză.

Ezequiel Lavezzi, suspectat că s-a automutilat. Tot drogurile au fost cauza

Pe 20 decembrie, a fost chemată poliția la casa în care locuia. Familia fostului fotbalist a susținut că a căzut de pe o scară în timp ce schimba un bec, s-a lovit de o piesă de mobilier, suferind mai multe răni, inclusiv o fractură la umăr.

Agenții de poliție au găsit însă urme de droguri și au pornit o anchetă. La acea vreme, s-a vehiculat că sud-americanul s-ar fi automutilat din cauza consumului de droguri. Și-ar fi provocat o tăietură pe abdomen.

Ezequiel Lavezzi a cucerit 10 trofee, unul cu Argentina lui Leo Messi

Într-o carieră de 16 ani, 2003-2019, Lavezzi a jucat 611 meciuri la cinci cluburi (Estudiantes, San Lorenzo, Napoli, PSG, Hebei) și naționala Argentinei, marcând în total 170 de goluri.

A cucerit zece trofee, inclusiv titlul olimpic din 2008, când a fost coleg cu Messi, Di Maria, Aguero, Riquelme și Mascherano. Alături de aceeași generație, a disputat finala Mondialului din 2014, pierdută în fața Germaniei, 0-1 în prelungiri.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.