Liga 1

Cristiano Bergodi, surprins de ultimul transfer al Rapidului: „Am rămas uimit că l-au lăsat”

Cristiano Bergodi // foto: Imago

Articol de Andrei Petrescu  —  Monday, 08 January 2024

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid, s-a declarat șocat de faptul că Gigi Becali i-a dat drumul lui Damjan Djokovic (33), croatul semnând cu Rapid. 

Intrat pe lista neagră a lui Becali, Djokovic s-a despărțit de FCSB în această iarnă și a semnat imediat cu rivala Rapid, aflându-se în acest moment în cantonament cu giuleștenii. Bergodi a fost surprins de ușurința cu care l-a luat pe Djokovic. 

„Da, e un jucător... Se vorbește de jucătorii care pot să vină. Pe Damjan l-am considerat mereu un jucător important și la CFR, și la FCSB. Am rămas uimit că l-au lăsat cei de la FCSB. Mă bucur că l-am luat noi.

Eu am zis da, chiar dacă el nu e un mijlocaș defensiv. E un jucător bun. Mie mi-au plăcut mereu stângacii. Eu cred că ne poate fi de folos împreună cu ceilalți mijlocași”, a declarat Cristiano Bergodi potrivit digisport.ro. 

Mă bucur că am venit aici, este o nouă provocare. Încercăm să ne atingem obiectivele. La fotbal e frumos să joci, în ziua de azi e greu să rămâi toată viața la o echipă. Am fost la două echipe mari din România, acum am ajuns la a 3-a echipă mare, cu o ambiție foarte mare. Asta m-a făcut motivat cel mai mult să vin aici

- Damjan Djokovic, mijlocaș Rapid

VIDEO Opinia lui Elias Charalambous despre plecarea lui Damjan Djokovic: „Îi urez mult noroc! Însă nu și echipei lui...”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.