Liga 1

Djokovic se reinventează la Rapid » Cum a arătat Damjan la debutul în alb-vișiniu: toate impresiile de la fața locului

+25 Foto
Djokovic, la balon, în Rapid - Sabah Baku // foto: Cristi Preda, GPS

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  marţi, 09 ianuarie 2024

Damjan Djokovic (33 de ani) a debutat astăzi la Rapid. Mijlocașul croat adus liber de la FCSB a fost pe teren în prima repriză a amicalului cu Sabah Baku, locul 8 în campionatul din Azerbaidjan.

La doar două zile după ce a fost prezentat ca jucător al Rapidului, mijlocașul croat Damjan Djokovic a debutat în echipamentul alb-vișiniu.

Djokovic a fost titular în amicalul de astăzi cu Sabah Baku și a jucat 45 de minute contra azerilor. La pauză, în momentul înlocuirii lui Djokovic, scorul era 0-1.

Poliglotul Damjan Djokovic se reinventează la Rapid » Cum a arătat la debutul în alb-vișiniu

Reporterii GSP din Antalya l-au urmărit la treabă pe croat și prezintă câteva concluzii despre evoluția acestuia la debut:

Damjan Djokovic a fost foarte activ în începutul partidei. În minutul 12, el a pierdut mingea în propriul careu, ratând preluarea, și le-a oferit adversarilor o șansă bună de gol. Croatul a avut noroc că șutul ulterior a trecut mult peste poartă.

Undeva la jumătatea reprizei, antrenorul Cristiano Bergodi i-a solicitat lui Djokovic să se implice mai mult, să ceară mingea, iar efectul a fost imediat. Croatul s-a arătat la joc și a fost mai vizibil pe teren decât se întâmpla în perioada de la FCSB.

Pe parcursul minutelor în care s-a aflat pe teren, Djokovic a comunicat în permanență cu colegii, cu Braun în germană, cu Rrahmani în albaneză, cu ceilalți în limba română, iar cu arbitrul în turcă.

>

Imediat după fluierul de final al primei părți, Djokovic și-a pus un prosop pe cap. El a lăsat impresia că s-a integrat bine în grup, deși se află printre rapidiști de numai 48 de ore. Damjan a dat mâna cu toți și a degajat respect în interacțiunile pe care le-a avut, un „look” de fotbalist adevărat.

+25 Foto
Cristiano Bergodi / Rapid - Sabah Baku

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.