Liga 1

Universitatea Craiova a anunțat al doilea transfer al iernii. Va purta numărul 3

Denil Maldonado // sursă foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  Tuesday, 09 January 2024

Denil Maldonado (25 de ani, fundaș central) a fost prezentat ca nou jucător al celor de la Universitatea Craiova.

„Universitatea Craiova punctează din nou în perioada de mercato și își întărește linia defensivă cu un internațional hondurian care a evoluat ultima oară în MLS la Los Angeles FC”, a anunțat clubul alb-albastru într-un comunicat.

Maldonado, internațional cu 29 de meciuri pentru reprezentativa din Honduras, a fost adus din țara natală, de la FC Motagua, sub formă de împrumut.

Denil Maldonado, prezentat oficial de Universitatea Craiova

Universitatea a plătit 200.000 de euro acum, iar în ianuarie 2025 va avea posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Maldonado, în cazul în care va plăti o jumătate de milion de euro.

Denil va purta numărul 3 în Bănie și va întări un post deficitar pentru alb-albaștri. În ultima vreme, în centrul apărării au apărut mijlocași de meserie, precum Alexandru Crețu și Vladimir Screciu.

Denil Maldonado a petrecut anul 2023 în SUA, la LAFC, echipă în tricoul căreia a jucat 25 de meciuri, a înscris un gol și a primit 7 cartonașe galbene.

Sâmbătă, el și-a luat adio de la formația din Los Angels: „Un an uimitor la această echipă, sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut aici. Mulțumesc”.

Universitatea are alte 4 variante pentru pozițiile de fundaș central, pe Raul Silva, Juraj Badelj, Karlo Tomasec și Gjoko Zajkov, însă doar primul dintre aceștia a jucat un număr rezonabil de meciuri în acest sezon, Badelj și Zajkov confruntându-se cu probleme medicale. 

VIDEO. Pyry Soiri, despre ceea ce l-a atras din primul moment la Universitatea Craiova

>

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.