Liga 1

„Egoist, impacientat, dar măcar vrea!” » Reporterii GSP au analizat cei 7 atacanți folosiți de Bergodi în Rapid - Sabah Baku

+25 Foto
Florent Hasani, în dreapta, în Rapid - Sabah // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  marţi, 09 ianuarie 2024

Nu mai puțin de 7 atacanți, vârfuri sau extreme, a folosit Cristiano Bergodi în amicalul de astăzi dintre Rapid și Sabah Baku, scor 1-2. Reporterii Gazetei au analizat prestațiile fiecăruia în parte.

Da, Rapid a înscris din nou. După 3 goluri cu Sakaryaspor, a punctat și cu Sabah, însă e foarte puțin având în vedere investițiile și obiectivele Rapidului.

Și Cristiano Bergodi a părut un pic defazat, nu s-a legat mare lucru sub privirile patronului Dan Șucu.

Din primul minut au jucat în atac Funsho, Papeau și Rrahmani, în partea a doua Rapid a forțat golul cu Soni, plus nou-veniții Hasani, Krasniqi și Burmaz.

GSP a monitorizat mișcările „vârfurilor” lui Rapid cu Sabah

Rrahmani: a jucat o jumătate de oră, dar, după evoluția fulminanta cu Sakaryaspor, cu Sabah a fost doar o umbră pe teren. Nu s-a întâlnit cu mingea, colegii nu l-au găsit pe teren.

+25 Foto
Cristiano Bergodi / Rapid - Sabah Baku

Funsho: s-a văzut foarte puțin, nu a reușit nicio fază notabilă.

Papeau: bătăios, dinamic, s-a mișcat mult, însă eficiența lui a fost spre zero.

Burmaz: s-a scos cu un detaliu, acela că a înscris din penalty, execuție simplă și eficientă. În rest, la fel ca în primul meci, a avut o zbatere continuă.

Hasani: pe teren. Atât. Nu se regăsește, momentan, în jocul giuleștenilor.

Krasniqi: activ, așa cum a obișnuit încă de la CFR Cluj. Își asumă responsabilitatea, spre deosebire de Hasani, ar fi putut egala în minutul 88, dar a ajuns prea târziu la minge.

+25 Foto
Cristiano Bergodi / Rapid - Sabah Baku

Soni: a intrat în ultima jumătate de oră, a mai dinamizat jocul. Chiar dacă a fost prea egoist, prea impacientat. Măcar vrea! Bătăios și cu atitudine, dar încă mai are nevoie de multe.

VIDEO cu declarațiile lui Virgil Drăghia după Rapid - Sabah Baku

Tot despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.