Campionate

Bayern s-a reorientat după ce Drăgușin a ales-o pe Tottenham » Mutare rapidă pregătită de bavarezi

Eric Dier, Sursa Foto / Twitter Spurs Global

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 10 ianuarie 2024

Radu Drăgușin, 21 de ani, va semna cu Tottenham în detrimentul lui Bayern Munchen, iar campioana Germaniei va transfera un alt fundaș central.

În căutarea unui apărător, Bayern s-a oprit asupra lui Eric Dier, 29 de ani, jucător care evoluează pentru Spurs, formația aleasă de Drăgușin.

Bayern Munchen a pierdut duelul cu Tottenham pentru Drăgușin

Bayern și Tottenham au fost echipele rămase în „finala” pentru transferul lui Radu Drăgușin, devenit cel mai scump fotbalist român, după ce a ales Premier League.

Eric Dier revine din nou în atenția lui Bayern, care vrea să-l transfere pentru a-și întări centrul defensivei, anunță jurnalistul Florian Plettenburg. Cele două cluburi ar fi ajuns deja la un acord, iar mutarea se va perfecta pentru aproximativ 4 milioane de euro. Jucătorul va evolua în Bundesliga până în 2025 dacă transferul se va oficializa.

Interesul pentru Eric Dier a existat și-n vară, însă atunci prioritate a avut transferul de 100 de milioane de euro al lui Harry Kane. Nici jucătorul nu era foarte hotărât să plece, mai ales după ce managerul Ange Postecoglou i-a promis că-i va oferi o nouă șansă.

Eric Dier este hotărât să plece de la Tottenham

Dar acum, după numai 4 apariții în Premier 2023 - 2024, apărătorul în vârstă de 29 de ani e mai hotărât ca oricând să plece. Și Postecoglou i-ar fi dat undă verde.

Dier poate juca mai multe pozițiii, fundaș central, dreapta, „închizător”, exact ce-i trebuie lui Bayern, în condițiile în care s-a tot confruntat cu absențe în aceste compartimente. Iar mai nou îl va pierde pe Kim Min-jae, care va participa cu reprezentativa Coreei de Sud la Cupa Asiei.

Florin Manea: „La Bayern, Drăgușin ar fi avut un salariu mai mare”

Florin Manea, impresarul jucătorului, a dezvăluit că oferta nemților era mai bună, dar Radu a preferat Premier League. La Tottenham, Drăgușin va încasa în jur de 3 milioane de euro.

„Nu a ales banii. Erau mai mulți la Bayern. A zis că acesta e pasul corect pentru cariera lui. E de apreciat că a ales cariera deasupra banilor. Nu știu câți ar fi refuzat oferta pe care am a avut-o de la Bayern. Au fost mulți care nu credeam că refuzăm Bayern. Am zis că ăsta e pasul corect.

Era destul de mare diferența. Aproape jumătate în plus, dacă nu chiar încă o dată. Dar nu contează sumele. Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege pașii care credem că sunt corecți. Cred că a cântărit că mereu și-a dorit să ajungă în Premier League.

Tottenham era cam departe de ce voia Genoa, dar am zis că dacă se înțeleg, vom alege Tottenham. Dacă nu, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu și mergem la Bayern. Tottenham a făcut eforturi mari.

Acum îl vor pe 6 ani și jumătate acum. Avem ofertă pe 5 ani și jumătate. Mai sunt mici detalii de pus la punct. dar 99% suntem înțeleși” a spus Florin Manea la GSP LIVE.

VIDEO Florin Manea, după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.