Liga 1

Dinamo are nevoie de atacant, dar poate aduce un portar! Un nume cunoscut în Superligă le-a fost propus „câinilor”

Eduard Pap // FOTO: Imago

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 10 ianuarie 2024

Eduard Pap, 29 de ani, i-a fost propus lui Dinamo, care analizează situația, mai ales că Adnan Golubovic este titular cert. Dacă va îmbrăca tricoul alb-roșu, se va duela cu fosta sa echipă, FC Botoșani, pentru salvarea de la retrogradare.

Dinamo caută atacanți, dar ar putea semna zilele viitoare cu un portar! Conform informațiilor GSP.ro, „câinilor” le-a fost propus un portar cunoscut la nivelul Superligii, este vorba de Eduard Pap, 29 de ani, care ar avea posibilitatea să revină în campionatul intern.

După ce s-a despărțit vara trecută de FC Botoșani, Pap a ales să semneze cu Gyor, care-și propusese să promoveze în actuala ediție. Ungurii sunt pe locul 2, în lupta pentru obiectiv. 

9meciuri a adunat Pap pentru Gyor în actuala ediție, a încasat 10 goluri

Totuși, Edi Pap se poate întoarce în România și ar deveni astfel adversarul Botoșaniului în lupta pentru evitarea retrogradării. Tocmai el, care a fost căpitanul moldovenilor!

Pap ar avea superconcurență în alb-roșu: Golubovic e de neatins, practic, în acest moment!

Pap a fost propus ”câinilor”, conform informațiilor GSP, Dinamo trebuie să decidă acum dacă face afacerea. Va fi o concurență acerbă între buturi dacă roș-albii vor accesa acest transfer.

Adnan Golubovic, 28 de ani, este favoritul postului, practic, e greu de scos din poartă acum. Tocmai de aceea Dinamo a decis să renunțe la Filip Dujmovic, 24 de ani, bosniacul care a contribuit la promovare. Ultimul este în discuții să rezilieze actele cu bucureștenii.

149de meciuri a strâns Pap pentru FC Botoșani în carieră. În 46 de partide n-a luat gol

În acest moment, opțiunea secundă din ”haită” este Răzvan Began, 27 de ani, goalkeeper-ul care a evoluat foarte bine în primul amical din 2024, 1-1 cu Genclerbirligi.

Eduard Pap a fost două luni rezervă la Gyor

Eduard Pap a început sezonul ca titular la unguri, după care a urmat o perioadă de două luni în care a fost doar rezervă. O serie de 9 meciuri consecutive în care a stat doar pe bancă.

Discuțiile vor continua astăzi, ar trebui să se clarifice până mâine.

VIDEO Kopic: „Mi-aș dori să vorbim despre ei acum, nu despre transferuri”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.