Campionate

Coadă de la miezul nopții! Fanii micuței Unionistas au luat cu asalt casele de bilete pentru duelul istoric cu Barcelona

Suporterii Unionistas, Sursa / Twiter Unionistas

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 10 ianuarie 2024

Unionistas este surpriza Cupei Spaniei, după ce a reușit să o elimine pe Villarreal în „șaisprezecimile” competiției. Acum, formația din liga a treia spaniolă se va duela cu Barcelona în „optimi”.

Fanii s-au bucurat din plin de această tragere la sorți și au epuizat toate abonamentele doar pentru acest duel. Mai mult decât atât, cererea a fost atât de mare încât pentru ultimele 300 de tichete fanii au stat la coadă de la miezul nopții, deși magazinul echipei se deschidea a doua zi de dimineață.

Unionistas, revelația Cupei Spaniei

Clubul a pus în vânzare un număr suplimentar de 310 bilete, restul fiind abonamente cumpărate, iar fanii au stat la coadă încă de la miezul nopții, menționează Marca.

Suporterii lui Unionistas, sursa: Twitter Unionistas

În ciuda ploii, oamenii au ales să petreacă noaptea în aer liber pentru a obține unul dintre ultimele 310 bilete. Mai mult decât atât, unii suporteri inventivi au adus și canapele pentru a aștepta trecerea nopții.

Unionistas a anunțat faptul că biletele nu se pun online și vor fi vândute doar în format fizic, începând cu ora 10:00. Astfel, fiecare persoană a putut achiziționa doar 2 bilete. 

Norocoșii vor avea șansa de a o vedea pe Barcelona live în „optimile” Cupei Spaniei. Partida va avea loc pe 17 ianuarie, de la ora 19:00, iar la acest eveniment vor participa aproape 5.000 de spectatori.

Villarreal, victima formației din liga a treia spaniolă

Villarreal, formație calificată în „optimile” Europa League, a fost eliminată în mod surprinzător de Unionistas, ocupanta locului 13 din liga a treia spaniolă, în „șaisprezecimile” Cupei Regelui.

Partida s-a încheiat la egalitate după 120 de minute (1-1), iar gazdele s-au impus la loviturile de departajare (7-6).

„Submarinul Galben” a deschis scorul în minutul 82, dar Unionistas a egalat 5 minute mai târziu. Nocturna micuțului stadion din Salamanca nu a mai funcționat din cauza unei pene de curent, iar meciul a fost suspendat.

Duelul s-a reluat a doua zi, scorul a rămas neschimbat și s-a trecut la executarea loviturilor de pedeapsă. Alberto Moreno, 31 de ani, și Kiko, 32 de ani, au ratat pentru Villarreal, iar Unionistas s-a calificat în „optimile” competiției.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.