Stranieri

Nemții au fost loviți în orgoliu! Reacția acidă a jurnaliștilor de la Bild, după ce Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern

Radu Drăgușin (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 ianuarie 2024

Refuzul lui Radu Drăgușin (21 de ani) de a evolua pentru gigantul Bayern Munchen în favoarea unei echipe importante din Premier League, Tottenham, nu a picat deloc bine pentru presa germană.

Loviți în orgoliu, jurnaliștii de la cunoscuta publicație germană Bild au titrat materialul dedicat internaționalului român într-o manieră tranșantă: „Tottenham îi fură jucătorii lui Bayern!”.

Reacția acidă a jurnaliștilor germani

„Așa cum Bild a anunțat, Bayern intrase în cursa pentru transferul starului lui Genoa, Radu Drăgușin. Oferta cuprindea un pachet care se ridica la aproximativ 31 de milioane de euro, dar fundașul central a ales-o pe Tottenham în detrimentul lui Bayern.

Așa cum a anunțat expertul Fabrizio Romano, transferul românului la Spurs este făcut. Conform ultimelor informații, clubul englez și-ar fi mărit oferta la 30 de milioane de euro, în cursul nopții. Genoa îl va primi și pe fundașul Djed Spence, sub formă de împrumut, cu o clauză de cumpărare de 10 milioane de euro. Suficient pentru ca gruparea din Serie A să accepte propunerea.

Drăgușin s-a lansat la Juventus, dar nu a explodat acolo. În vară, el a ajuns la Genoa, pentru 5,5 milioane de euro, și a strălucit. În 6 luni, cota lui de piață a crescut de la 8 la 20 de milioane de euro, conform transfermarkt. Acum, talentatul fotbalist s-a transferat din nou și poate juca rapid un rol important pentru Tottenham, care are probleme cu accidentările în defensivă.

Tottenham i-a luat fața lui Bayern în cursa pentru transferul lui Drăgușin. Soarta lui Eric Dier este acum clară”, a mai notat sursa citată.

Radu Drăgușin (21 de ani) pleacă de la Genoa. Internaționalul român a ales Tottenham, în detrimentul lui Bayern Munchen, unde va câștiga un salariu de 3 milioane de euro anual.

VIDEO. Florin Manea a oferit toate detaliile mutării pentru GSP

>

Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a oferit detaliile transferului în exclusivitate pentru GSP.

„E totul gata. Vom zbura la Londra și după vizita medicală se va oficializa. Azi dimineață, la ora 8, s-a luat decizia. Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. 

Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern. Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia. Poate pe viitor vom ajunge din nou acolo. Suntem bulversați. Să refuzi Bayern...

Dar a fost ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham! Decizia am luat-o dimineață. E greu să ai de făcut asemenea alegere. Bayern l-a dorit insistent, dar oferta oficială a venit în ultima noapte. 

Erau mai mulți bani de la Bayern, dar a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim, să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli și AC Milan l-au vrut. Dar el a dorit de mic să joace în Premier League”, a declarat Florin Manea, la GSP Live.

19 meciuridin tot atâtea posibile a bifat Radu Drăgușin la Genoa în prima parte a sezonului, în toate fiind integralist. Fundașul central român a reușit să înscrie și două goluri, și să ofere o pasă decisivă.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.