Liga 1

Încă o „țeapă”! Nimeni nu vrea să joace amicale cu FCU Craiova: „Neseriozitate, amatorism!”

sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 10 ianuarie 2024

FCU Craiova a anunțat că meciul amical cu CSKA 1948 Sofia a fost anulat, după ce același lucru se întâmplase și cu duelul contra FC Botoșani. Oltenii au programat o altă partidă de pregătire, cu Poli Iași, la București.

FCU Craiova, una dintre cele 6 echipe din Superligă care au ales să efectueze cantonamentul de iarnă în România, urma să dispute un meci de pregătire cu FC Botoșani, ultima clasată din campionatul intern.

Luni, cu 4 zile înainte de data agreată pentru meci, oltenii au anunțat că partida nu va mai avea loc, oficialul Marcel Pușcaș arătându-i cu degetul pe moldoveni: „Mi-am schimbat părerea despre cei de la Botoșani. Dacă ai bătut palma pentru un meci amical, atunci palma aia trebuie să rămână bătută”.

FCU Craiova anunță că și amicalul cu CSKA 1948 a fost anulat!

FCU Craiova s-a repliat rapid, a stabilit un amical cu CSKA 1948 Sofia pe 12 ianuarie, în Montana (Bulgaria), însă în această seară a anunțat că și acea partidă a fost anulată!

„Deși există un contract ferm pentru disputarea acestui meci, partea bulgară a anunțat clubul nostru că nu mai poate disputa acest meci, motivele invocate fiind extrem de puerile. Este al doilea club care dă dovadă de neseriozitate și amatorism în relația cu clubul nostru”, susține FCU într-un comunicat oficial.

A treia oară cu noroc? Amical cu Poli Iași fixat duminică 

Oltenii speră că a treia oară va fi cu noroc, pentru că au mai fixat un amical, de această dată cu Poli Iași, pe 14 ianuarie, la ora 12:00. „Partida se va disputa la București, pe un teren ce urmează a fi anunțat ulterior”, a transmis FCU Craiova.

Practic, unicul meci de pregătire pentru formația lui Giovanni Costantino va avea loc cu 5 zile înaintea partidei de campionat cu Rapid, programată vineri, 19 ianuarie, la ora 20:00.

Program de foc pentru FCU Craiova

La ora duelului dintre FCU și Poli Iași, prima adversară a oltenilor din campionat, Rapid, va avea deja 3 amicale disputate: 3-3 cu Sakaryaspor, 1-2 cu Sabah Baku, plus partida cu Westerlo, programată pe 12 ianuarie.

FCU Craiova are un program de foc la reluarea campionatului, pe alb-albaștrii așteptându-i mecuri cu Rapid (deplasare), Farul (deplasare), apoi Dinamo (acasă).

Înainte de reluarea sezonului, FCU Craiova ocupă locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, 3 sub Farul, echipa de pe prima poziție de play-off.

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.