Liga 1

Păzea! Neubert la butoane! Ziua 3 în Antalya pentru FCSB, faza pe extenuare: imagini tari surprinse din dronă

+44 Foto
FCSB a mărit serios turațiile la antrenamentul de joi dimineața

Articol de Ionuţ Iordache, Remus Dinu  —  joi, 11 ianuarie 2024

FCSB a mărit serios turațiile la antrenamentul de joi dimineață, în care Thomas Neubert a trecut la ce știe mai bine să facă: să-i „stoarcă” pe jucători într-un circuit de exerciții fizice solicitante. Fotbaliștii liderului au primit mingea în prima parte a ședinței, apoi s-au lăsat pe mâna preparatorului neamț.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

A fost a treia zi de antrenamente la Belek, prima pe soare pentru roș-albaștri, după ce ploaia dominase peisajul în precedentele două zile. Iar după o scurtă dezmorțire, ce a constat într-un joc-școală pe gazonul-biliard din cadrul bazei „Gloria”, a urmat partea suculentă a sesiunii de joi.

Păzea, Neubert la butoane! Corespondență din cantonamentul FCSB

>

Fidel în continuare filosofiei spartante care dădea roade în urmă cu 10 ani, chiar dacă ritmul pare să fi scăzut cu o treaptă față de acum un deceniu, Neubert a fost vioara întâi în partea a doua a antrenamentului. În care jucătorii și-au luat rămas bun de la minge și au făcut contact cu exercițiile de forță și viteză comandate de Neubert.

În grupe de câte trei, Olaru și colegii săi și-au testat motricitatea, au trecut printr-un circuit alcătuit din gărdulețe, bețe de slalom și jaloane. În afara terenului, tot câte trei, fotbaliștii, legați de copaci, treceau și prin experiența TRX-ului, metoda importată de Neubert și devenită laitmotiv în fotbalul românesc.

Cu fluierul la gât, neamțul a stat cu gura pe elevii săi, le-a dirijat fiecare mișcare și a corectat acolo unde simțea nevoia să o facă.

GSP are imagini din dronă: cum arată de la înălțime circuitul de pase al FCSB

Antrenamentul a debutat la intensitate redusă. Roș-albaștrii au exersat jocul de pase, posesia, cu construcție de la portar și maximum două atingeri permise fiecărui jucător.

Echipa a fost împărțită în două, obiectivul n-a fost pentru început finalizarea la poartă, ci o înlănțuire de cât mai multe pase. Abia după o scurtă pauză cerută de Charalambous jucătorii au început să scuture plasele porților lui Târnovanu și Andrei Vlad.

Dawa, profesor pentru Pantea

Coechipieri în jocul-școală de la început, camerunezul s-a oprit la un moment dat pentru a-i explica lui Pantea câteva aspecte legate de poziționare, nemulțumit de marcajul pe care românul îl făcuse la un moment dat unui adversar. Charalambous, aflat în apropierea lor, a scanat situația, apoi l-a încurajat pe Pantea.

Mai multe corespondențe:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.