Campionate

Reacția lui Antoine Griezmann după recordul stabilit: „Îmi venea să plâng la pauză”

Antoine Griezmann a intrat în istoria lui Atletico. Foto: Twitter

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 11 ianuarie 2024

Antoine Griezmann (32 de ani) a înscris, miercuri, în semifinala Supercupei Spaniei, 3-5 cu Real Madrid, golul cu care a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Atletico. Atacantul francez l-a depășit pe legendarul Luis Aragones, care s-a oprit la cota 173!

Atletico a pierdut aseară derby-ul madrilen din semifinala Supercupei Spaniei (3-5 cu Real), dar se consolează cu noul record stabilit de unul dintre cei mai buni jucători ai lui Diego Simeone. Antoine Griezmann, care a dus provizoriu scorul la 2-2, l-a executat pe Kepa cu un șut de la marginea careului mare și a intrat în istoria clubului. 

A fost al 174-lea semnat de atacantul francez în 368 de meciuri jucate pentru „los colchoneros". Cu un gol mai mult decât vechea performanță deținută de o jumătate de secol de legendarul Luis Aragones.

Griezmann are 17 goluri în 27 de meciuri

Emoțiile l-au copleșit la revenirea la vestiare: „Aproape că îmi venea să plâng. Am trecut prin stări deosebite, între care amărăciunea și tristețea eșecului, mândria și fericirea de a fi depășit un vechi record. Ceva mă făcea să nu mai revin pe teren. Păcat că am pierdut, dar am primit prea multe goluri în ultima vreme, inclusiv cu Girona". 

Grizou are 17 goluri și 4 pase decisive în actuala stagiune la Atletico în 27 de partide jucate în toate competițiile. Și tot el a semnat și primul gol pe Metropolitano Stadium, trăind o emoție la fel de intensă.

123de goluri are Antoine Griezmann la Atletico în La Liga, 13 în Copa del Rey, 37 în cupele europene și unul în Supercupa Spaniei

Trebuie să fim mai atenți în defensivă și să ne îmbunătățim jocul la acest capitol deficitar în ultima vreme. Și nu vorbesc aici doar de apărători, ci de întreaga echipă. Să fim mai implicați și să câștigăm mai multe dueluri.

Antoine Griezmann, atacant Atletico

Rezumatul VIDEO al semifinalei Supercupei, Real - Atletico Madrid 5-3

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.