Campionate

„Tuchel habar nu are cine ești” » Impresarul lui Drăgușin s-a enervat și a ieșit la atac: „A dormit prost sau nu știu ce l-a apucat”

+22 Foto
Rsdu Drăgușin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 11 ianuarie 2024

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, i-a răspuns dur lui Basarab Panduru, după ce fostul internațional a comentat alegerea stoperului de a semna cu Tottenham, nu cu Bayern.

„Cred că la Tottenham are mai multe șanse. Plus că dacă te sună Postecoglou, iar Tuchel habar n-are cine ești, nu vorbește cu tine, nu te caută, cred eu că este cel mai bine să te duci unde te sună personal antrenorul”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. Ulterior, Florin Manea i-a răspuns analistului TV.

Florin Manea: „Panduru a dormit prost sau nu știu ce l-a apucat”

„Panduru cred că a dormit prost sau nu știu ce l-a apucat. Am convorbiri cu Tuchel, am oferte de transfer...Radu a vorbit 25 de minute la telefon cu Tuchel, i-a zis că-l vrea, că l-a urmărit, că are referințe bune, e profesionist, îi place să se antreneze. A întrebat ce poziție îi convine cel mai mult, nu pot da foarte multe detalii. Au vorbit despre tactică, cum îi convine să joace.

Radu l-a salutat în germană, a învățat rapid o expresie când a auzit că e o șansă să mergem în Germania - «îmi pare bine să vă cunosc». El vorbește bine engleză, au fost impresionați și cei de aici de nivelul la care e”, a declarat Florin Manea la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ce a declarat Basarab Panduru despre transferul lui Drăgușin

„Nu cred că avea ce să caute la Bayern. Bayern nu caută fundași, în primul rând. Bayern, dacă caută pe cineva, caută un înlocuitor pentru Kim, care e plecat la Cupa Asiei, dar se va întoarce și va fi titular. Îl ai pe Upamecano, care va fi titular lângă Kim. 

Îl ai pe De Ligt, care nu știm dacă se va recupera într-un timp rapid. Deci jucători pe care s-au dat 70-80 de milioane, nu ai ce să faci, nu ai cum să joci. Drept dovadă, Bayern îl aduce pe Eric Dier, care e un nimic în momentul ăsta. Are 29 de ani și nu mai juca la Tottenham. Îl aduce doar pentru luna asta și probabil în vară îl va da în altă parte.

Drăgușin vine la Tottenham pentru că acolo sunt mari probleme acum. Romero e accidentat, Van de Ven e accidentat. Ei joacă în centru de ceva meciuri cu doi fundași laterali, Emerson Royal și Davies. (...) Cred că la Tottenham are mai multe șanse. 

Plus că dacă te sună Postecoglou, iar Tuchel habar n-are cine ești, nu vorbește cu tine, nu te caută, cred eu că este cel mai bine să te duci unde te sună personal antrenorul. Noi nu presupunem, ci citim. A apărut, am văzut eu”, a declarat Basarab Panduru, aseară, la Orange Sport.

VIDEO. Radu Drăgușin s-a transferat la Tottenham! Florin Manea a oferit detalii exclusive la GSP Live

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.