Stranieri

În primul interviu acordat la Tottenham, Drăgușin l-a dat de gol pe Postecoglou: „Asta mi-a spus”

+22 Foto
Radu Drăgușin, în primul interviu la Tottenham

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 12 January 2024

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost prezentat oficial la Tottenham. În primul interviu acordat la Londra, fundașul central a dezvăluit discuția purtată cu antrenorul Ange Postecoglou (58 de ani).

La aproximativ 3 ore de la momentul prezentării oficiale, Tottenham a distribuit pe rețelele de socializare și primul interviu al lui Radu Drăgușin. 

Cum l-a convins Postecoglou pe Drăgușin să vină la Tottenham

„Sunt încântat. Sunt foarte, foarte fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este cel corect. Cred că decizia a fost luată cu inima. 

Am discutat de câteva ori cu antrenorul, am simțit o conexiune. Mi-a spus că își dorește cu adevărat să mă alătur, că îi place felul în care joc și că mă consideră potrivit pentru această echipă.

Îmi place acest gen de fotbal, agresiv, cu multe spații pe care trebuie să le aperi. Vă pot asigura că mereu voi da 100% pe teren.

Sunt un tip care dă totul pentru echipă. Este un vis că pot juca fotbal, mai ales pentru un astfel de club”, a spus Radu Drăgușin în dialogul cu reporterul lui Tottenham.

VIDEO. Radu Drăgușin, primul interviu după transferul la Tottenham

>

Drăgușin e încântat să vadă fețe cunoscute în vestiarul lui Tottenham. Radu a fost coechipier la Juventus cu Dejan Kulusevki, Rodrigo Bentancur: „E un sentiment plăcut. Am fost la Juventus acum 3 ani și abia aștept să îi reîntâlnesc aici”. 

La Spurs sunt și câțiva foști adversari din Serie A. Fundașul „tricolor” e nerăbdător să discute cu ei: „Îi știu pe toți. Dacă nu personal, îi știu de la echipele lor. E plăcut să știu că pot vorbi cu cineva în italiană”.

VIDEO. Corespondență GSP din Londra, în ziua transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham 

>

Citește și alte știri despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.