Stranieri

Prezentare de superstar! Cu ce fotbalist legendar al lui Spurs a fost comparat Drăgușin în postările oficiale

+22 Foto
Cu ce fotbalist legendar al lui Spurs a fost comparat Drăgușin în postările oficiale FOTO: Facebook @TottenhamHotspur

Articol de David Marinescu  —  Thursday, 11 January 2024

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost prezentat oficial la Tottenham. Fundașul central român a fost tratat ca un adevărat superstar, comparat cu Gareth Bale, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria grupării londoneze. 

  • Reporterii GSP Theodor Jumătate și Sebastian Culea sunt la Londra, de unde relatează toate detaliile mutării de senzație a lui Radu Drăgușin la Tottenham

Așteptarea fanilor lui Tottenham a luat sfârșit joi, la ora 21:00. Radu Drăgușin a fost prezentat în stil mare pe rețelele de socializare ale clubului londonez, cu numeroase postări. Sintagma favorită a fost „Enter the Drăgușin”, urmată de o imagine cu un dragon. 

VIDEO. Cum a fost prezentat Radu Drăgușin la Tottenham

>

„Enter the Dragon” („Intrarea Dragonului”) este numele ultimului film în care a jucat actorul Bruce Lee.

Până la Radu Drăgușin, expresia le amintea fanilor lui Tottenham de Gareth Bale, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a clubului, datorită dragonului de pe steagul Țării Galilor.

Unul dintre suporteri a semnalat un alt detaliu interesant, inclusiv o asemănare fizică între cei doi: „Chiar avem un nou Dragon. Radu are aceeași frizură ca Gareth”.

Oamenii care se ocupă de social media la Spurs au continuat comparația dintre Drăgușin și un dragon. L-au transformat pe fundașul român în Goku, personajul principal al serialului de animație „Dragon Ball Z”.

FOTO: Facebook @Tottenham

Când debutează Radu Drăgușin la Tottenham

Impresarul Florin Manea susține că fundașul central va fi în lot pentru meciul cu Manchester United, programat duminică, de la ora 18:30, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Radu va fi în lotul de 20 pentru meciul cu United, voi asista și eu la partidă. Vedem, poate ne face o surpriză și debutează. Primul meci ar fi la United acasă, următorul cu City acasă, în Cupă. Dacă joacă în ambele ar putea zice cineva că l-au băgat să-l linșeze. Dar eu vreau să joace, am mizat mereu pe el. Nu aveam frică nici la Bayern dacă mergea, că nu ar juca
- Florin Manea, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

VIDEO. Corespondență GSP din Londra, în ziua transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham 

>

Citește și alte știri despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.