Campionate

Dezvăluiri incendiare din culise » Jurgen Klopp nu l-a vrut pe Mohamed Salah la Liverpool

Jurgen Klopp și Mohamed Salah / Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 11 ianuarie 2024

Jamie Carragher (45 de ani), fost jucător cu 737 de meciuri în tricoul lui Liverpool, a dezvăluit recent că Mohamed Salah (31 de ani) nu a fost dorit de Jurgen Klopp (56 de ani) la Liverpool, tehnicianul german orientându-se la acea vreme către unul dintre cei mai talentați jucători din Bundesliga.

Mohamed Salah a fost transferat de către Liverpool de la AS Roma în vara anului 2017, în schimbul sumei de 42 de milioane de euro.

Jurgen Klopp l-a vrut pe Julian Brandt în detrimentul lui Mohamed Salah

Jamie Carragher a declarat recent că Jurgen Klopp l-a vrut pe Julian Brandt în detrimentul lui Mohamed Salah, potrivit presei britanice: „Când a venit Mohamed Salah la Liverpool, iar Jurgen Klopp recunoaște asta, nu a fost chiar ce și-a dorit antrenorul. Klopp și-l dorea pe Julian Brandt.

Liverpool a încercat de mai multe ori să-l transfere pe Salah. Liverpool l-a vrut și înainte ca el să ajungă la Chelsea, iar apoi l-a urmărit constant când a ajuns la Fiorentina și Roma. Oamenii din conducere au insistat mereu pentru el.

Am văzut tot ce a făcut Mohamed Salah pentru Liverpool, dar aceste lucruri ar fi putut să nu existe. Cred că ideea asta cum că antrenorii ar trebui să aleagă toate transferurile nu e bună.Nu cred că un antrenor ar trebui să facă doar ce vrea, vedem situația îngrijorătoare de la Manchester United. Erik ten Hag parcă a cumpărat doar jucători pe care-i cunoaște”.

Mohamed Salah, 204 goluri pentru Liverpool

De la venirea sa la Liverpool, Mohamed Salah a marcat 204 goluri în 332 de meciuri, cucerind toate trofeele puse în joc în această perioadă: Premier League, Champions League, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Supercupa Angliei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Julian Brandt a fost transferat în 2019 de Borussia Dortmund de la Bayer Leverkusen pentru suma de 25 de milioane de euro. Atacantul german a înscris de 36 de ori pentru Dortmund, în 193 de meciuri jucate.

VIDEO. Jurgen Klopp, laude la adresa lui Mo Salah: „Un jucător special”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.