Stranieri

Cât costă tricoul lui Radu Drăgușin pus la vânzare de Tottenham » Comparație cu FCSB, Dinamo și Rapid

+22 Foto
Radu Drăgușin/ FOTO: Twitter @Tottenham Hotspur

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 11 ianuarie 2024

Imediat după de l-a prezentat pe Radu Drăgușin (21 de ani), Tottenham a scos în vânzare tricourile cu jucătorul român. 

Acestea pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al lui Spurs. Tricoul oficial al lui Drăgușin, cu numărul 6 pe spate, costă 607 de lei. Aceasta este cea mai scumpă variantă, cu nume, număr și emblemă cu Premier League.

Pe magazinul oficial fanii pot cumpăra deja tricouri cu Dragușin

Tricoul lui Drăgușin a fost pus în vânzare. Comparație cu FCSB, Dinamo și Rapid

Suma pe care o vor cei de la Spurs e una normală pentru Premier League. Manchester City are în vânzare tricouri tot cu 607 de lei, cu nume de jucător, număr și emblema Premier League.

Ca o comparație cu echipele din Superliga, cele de la FCSB costă 445 de lei, cu nume, număr și emblemă de Superliga. Dinamo vrea 260 de lei pentru un tricou, Rapid le-a pus în vânzare cu 350 de lei.

Real Madrid, spre exemplu, își vinde tricourile la prețuri exorbitante. 825 de lei costă unul oficial, cu nume, număr și emblema La Liga.

Drăgușin va purta numărul 6, la fel ca Vlad Chiricheș

Drăgușin va avea 6 pe spate la Tottenham. Același număr l-a purtat și Chiricheș, care însă nu s-a impus la echipa londoneză. Ultimul număr 6 al lui Spurs a fost Davinson Sanchez, un stoper pentru care Tottenham plătea 42 de milioane de euro în 2017.

Fundașul central columbian a jucat 207 meciuri la Tottenham, marcând 5 goluri în toate competițiile. Drăgușin a fost cumpărat pentru 25 de milioane de euro, plus 6 drept bonusuri. A semnat până în 2030 cu Spurs. Florin Manea, impresarul jucătorului, dezvăluia în premieră la GSP Live că englezii i-au oferit 6 ani și jumătate de contract.

VIDEO. Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham Hotspur: „Enthe the Drăgușin”

>

Citește și alte știri despre Radu Drăgușin:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.