Liga 1

Poli Iași i-a prezentat înlocuitorul lui Luis Phelipe: „2024, anul victoriilor!”

Allanzinho, în tricoul lui Poli Iași // sursă foto: Instagram @ allanvictor11_

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 12 ianuarie 2024

Poli Iași i-a prezentat înlocuitorul lui Luis Phelipe, pe care l-a vândut la FCSB cu 200.000 de euro. În Copou a ajuns alt brazilian, Allanzinho, tot extremă stânga, în vârstă de 23 de ani, mutare anticipată de GSP.ro

Poli Iași a rămas fără titlularul din banda stângă, Luis Phelipe, cumpărat de liderul Superligii, FCSB.

Trupa lui Leo Grozavu nu rămâne descoperită pe acea poziție, pentru că a mutat rapid, reușind transferul altui brazilian, Allanzinho, fotbalist care aparținea din 2019 de un club istoric al Braziliei, Santos.

Poli Iași l-a prezentat pe Allanzinho, înlocuitorul lui Luis Phelipe

Santos i-a reziliat contractul în acest început de an, astfel că Allanzinho a venit gratis în România.

Ultima dată, între aprilie și decembrie 2023, Allanzinho a evoluat sub formă de împrumut la Sao Bernardo, în seria de elită din Campeonato Paulista, liga din statul brazilian Sao Paulo.

Allanzinho va purta numărul 21 la Poli Iași și a transmis un mesaj după parafarea contractului:

„Doamne, astăzi vreau să-ți mulțumesc pentru această mare binecuvântare din viața mea. Mulțumesc că ai transformat în realitate unul dintre cele mai mari visuri ale mele! Vreau să mulțumesc Politehnicii Iași pentru această oportunitate. 2024 va fi un an plin de victorii”.

Poli Iași pregătește a doua parte a sezonului în Ghencea

Căderile masive de zăpadă din Moldova au dat peste cap planurile Politehnicii Iași, care se afla în cantonament de vineri, 5 ianuarie, la Iași.

În condițiile în care stratul de zăpadă a măsurat marți 41 de centimetri pe terenul de antrenament și 24 de pe terenul principal din Copou, antrenorul Leo Grozavu a decis ca echipa să iasă marți din cantonament, după ce luni și marți se lucrase în săli și pe un teren sintetic de dimensiuni reduse, acoperit.

Astăzi, Politehnica pleacă la București și, cu acceptul CSA Steaua, se va antrena pentru o săptămână în Ghencea, moldovenii urmând a fi cazați la un hotel din capitală.

Ieșenii vor sta în București până joia viitoare, 18 ianuarie, apoi se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, unde pe 19 ianuarie vor juca în compania Sepsi în primul meci oficial al anului.

Tot din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.