Liga 1

Revenirea anunțată de Gigi Becali la FCSB: „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 12 ianuarie 2024

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că va conta din nou la FCSB pe Ionuț Panțîru (27 de ani), jucător care a suferit o accidentare gravă la genunchi în 2021.

Ionuț Panțîru s-a întors pe teren în acest sezon, după mai bine de doi ani de absență, timp în care a suferit trei operații.

Gigi Becali, încrezător în revenirea lui Ionuț Panțîru: „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”

„Eu am zis așa, dar nu știu dacă o să fie așa. Eu cred că el nu ar mai trebui să joace după ce s-a întâmplat, dar el suferă și depune muncă. 

Mi-a zis Mihai Stoica despre el, că vine singur, se antrenează singur, o să facă o minune Dumnezeu cu ăsta pentru că depune efort și se chinuie. O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun. Eu cred în Panțîru pentru că s-a chinuit și muncește mult de tot”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Ionuț Panțîru, peste doi ani de absență de pe teren

Ionuț Panțîru a suferit o accidentare gravă la genunchi, după o ciocnire cu coechipierul Adrian Șut, într-un meci pierdut cu Sepsi, scor 1-2, disputat pe data de 25 aprilie 2021.

Până să revină pe gazon, Panțîru a trecut printr-un adevărat calvar și a fost chiar la un pas să se retragă din fotbal. A trecut prin trei operații, ultima fiind necesară după ce medicul italian la care s-a operat inițial a greșit intervenția.

În Italia, Ionuț Panțîru a fost operat de renumitul medic Pier Paolo Mariani, la care au apelat și alți jucători de-a lungul timpului, printre care Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Iulian Cristea.

VIDEO. Ionuț Panțîru marchează la antrenament după 2 ani

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.