Campionate

Radu Drăgușin scapă de „bestie” » Cel mai așteptat duel din Anglia se amână pentru noul fundaș al lui Spurs

Ange Postecoglou: „Radu Drăgușin a fost mereu pe radarul nostru”

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 13 January 2024

Radu Drăgușin (21 de ani), noul apărător al lui Tottenham, are șanse mari să nu se dueleze cu Erling Haaland pe 26 ianuarie, contra lui Manchester City, în Cupa Angliei. Accidentarea atacantului norvegian e mai seriosă decât se anticipa, după cum anunță managerul Pep Guardiola.

Partida împotriva campioanei Angliei poate fi testul maxim pentru Radu Drăgușin. La două zile după ce a fost prezentat oficial la Tottenham, fundașul central român trebuia să dea piept cu cel mai puternic adversar din Anglia. 

Dincolo de incertitudinea care există privind titularizarea imediată a internaționalului de 21 de ani, apar mari îndoieli legate de prezența în teren a golgheterului lui Manchester City. Erling Haaland păstrează șanse infime să se recupereze până pe 26 ianuarie, dată la care sunt programate „16-imile" FA Cup.

Pep Guardiola: „Lovitura îi afectează osul"

Accidentarea suferită de starul norvegian este mai gravă decât anticipa și Pep Guardiola, iar EH ar putea reveni abia la sfârșitul lunii, la partida cu Burnley, de pe 31 ianuarie. Adică, Haaland va lipsi aproape două luni! 

Managerul „cetățenilor" a declarat că „lovitura primită de Haaland în partida cu Aston Villa afectează osul și de aceea necesită zile mai multe de recuperare. Puteți să faceți ce vreți, dar totul rămâne numai o chestiune de timp. Sperăm ca la sfârșitul lui ianuarie să fie apt de joc. E puțin mai lungă absența decât ne așteptam".

Lipsește și golgheterul rival, Mo Salah!

Aflat în luptă cu mulți adversari pentru a păstra titlul de campioană, managerul spaniol nu vrea să riște nimic și îl ajută și programul, de la duelul de azi cu Newcastle, în deplasare, Manchester City având o pauză pe aproape două săptămâni până la confruntarea cu Tottenham. 

Haaland, aflat la egalitate cu Mo Salah în fruntea topului marcatorilor din Premier League (14 reușite), nu va fi depășit, pentru că atacantul egiptean a plecat de la Liverpool ca să ia parte la Cupa Africii pe Națiuni, iar următorii doi clasați, Solanke și Son Heung-Min, sunt la două goluri în spate, sud-coreeanul fiind și el convocat la națională pentru Cupa Asiei.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.