Liga 1

Becali ar fi trimis oferta pentru înlocuitorul lui Compagno » Transfer la reducere: de ce costă doar 200.000 de euro + ce știe să facă

Jalen Blesa (22 de ani) ar fi atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. Fotbalistul spaniol s-ar afla și pe lista Universității Craiova.

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Jalen Blesa (22 de ani) ar fi atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. Liderul din Superligă ar fi trimis deja o ofertă. Fotbalistul spaniol s-ar afla și pe lista Universității Craiova.

Gigi Becali așteaptă cei 500.000 de euro pentru a scăpa de Andrea Compagno. Între timp, Florinel Coman i-a transmis că nu vrea să mai joace pe postul italianului, de vârf împins, astfel că finanțatorul celor de la FCSB a pornit în căutarea unui înlocuitor veritabil. 

FOTO. Jalen Blesa, atacantul dorit la FCSB?

Liderul din Superligă ar fi trimis o ofertă pentru atacantul spaniol Jalen Blesa, de la FC Prishtina. Potrivit contului de Twitter „Kosovar Football”, unul cu o acuratețe ridicată în privința știrilor locale, pe Blesa îl mai vor Universitatea Craiova, Sheriff Tiraspol și Oleksandriya.

Despre interesul celor de la FCSB a scris și Fanatik. Gigi Becali nu a putut fi contactat până la această oră pentru a confirma sau nu informația.

Suma de transfer s-a ridicat la aproximativ 200.000 de euro.

Cine e Jalen Blesa, „goleadorul” dorit în Superligă

Jalen Blesa este un vârf cu o tehnică peste medie, dreptaci, tare pe picioare. Are un profil asemănător cu al lui Compagno, cu o statură impozantă, 1,87 metri înălțime, cu 8 centimetri mai scund decât italianul. 

Are dublă cetățenie, spaniolă și americană. Și-a început cariera în Spania, la CD Masnou, apoi s-a transferat în ligile inferioare din Anglia, la Arlesey Town. Transferul în Kosovo a însemnat pasul în față al carierei. La FC Prishtina a ajuns în iulie 2022.

 Ocupanta locului 5 în prima divizie vrea să îl vândă neapărat în această perioadă de mercato. Contractul lui Blesa expiră în vara lui 2024, iar kosovarii l-ar pierde gratis.

VIDEO. Ce știe să facă Jalen Blesa: momente importante din carieră

Jalen Blesa este cotat la 250.000 de euro pe platforma de specialitate Transfermarkt. În stagiunea recent încheiată a evoluat în 18 rânduri pentru FC Prishtina. A marcat 10 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Bursa transferurilor la FCSB: 

  • ANTRENOR: Elias Charalambous (confirmat)
  • VENIRI: Baba Alhassan (Hermannstadt), Luis Phelipe (Poli Iași), Nana Antwi (Urartu)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: Damjan Djokovic (Rapid)

VIDEO. „Botez” triplu la FCSB » Luis Phelipe, Baba Alhassan și Ngezana au cântat în fața colegilor

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.