Liga 1

UTA Arad a pierdut la scor amicalul cu o divizionară secundă din Ungaria

UTA a pierdut, scor 0-3, în fața celor de la Honved Budapesta. foto: Facebook UTA Arad

Articol de Bogdan Cioara (Arad), Alexandru Tomuțiu  —  Saturday, 13 January 2024

UTA a pierdut, scor 0-3, în fața celor de la Honved Budapesta (locul 11 în liga a doua din Ungaria).

Arădenii au fost învinși în al doilea amical al iernii, după ce îl câștigaseră pe primul, 1-0 cu Ajka, penultima clasată în liga a doua maghiară.

Partida s-a jucat fără spectatori, pe Stadionul Bozsik, casa celor de la Honved.

UTA a pierdut amicalul cu Honved Budapesta

Gazdele au deschis scorul în minutul 10, după o centrare de pe partea dreaptă din lovitură liberă, în urma căreia portarul Iacob a respins mingea în față, dându-i șansa unui jucător advers să înscrie. 

Golul al doilea a venit în minutul 35, în urma unui șut cu efect de la 18 metri, care a făcut inutil plonjonul lui Iacob. Între reușitele ungurilor, Cooper a nimerit transversala, după o combinație cu Micovschi ('19), iar Pop a ratat o mare ocazie din marginea careul mic, spre nemulțumirea lui Rednic.

Honved a făcut 3-0 în minutul 74, după o lovitură liberă deviată de zid, din apropierea suprafeței de pedeapsă.

Echipa de start a arădenilor (3-4-2-1): Iacob - Stroungis, Conte, Benga - Rodrigues, Freitas, Vraciu, Trif - R. Pop, Micovschi - Cooper.

După pauză, Mircea Rednic a trecut la sistemul 4-4-2. Stahl, Lungu, Ofosu, Dumitrașcu, Stolnik, Lopez, Căpușă, Kyrychenko, Iurasciuc și Stanciu au mai intrat pe durata partidei.

UTA se întoarce pe Arena Francisc Neuman

Peste exact două săptămâni, UTA va reveni în fața propriilor suporteri, după o așteptare de patru luni, perioadă în care s-au efectuat lucrări la Arena Francisc Neuman din Arad.

Se va întâmpla sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 14:00, în compania formației Sepsi Sf. Gheorghe. În debutul din Liga 1 de după pauza competițională, roș-albii vor evolua în deplasare, la FCSB, luni 22 ianuarie, de la ora 20:00.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.