Liga 1

„Vor juca Rrahmani și nou-veniții cu FCU Craiova?” » Bergodi, răspuns la revenirea în țară: „Un lucru m-a surprins pozitiv”

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Rapid

Articol de Daniel Grigore, Andrei Furnigă (video)  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a tras concluziile după cantonamentul de pregătire din Antalya și a oferit câteva indicii despre abordarea primului meci oficial pentru giuleșteni, pe 19 ianuarie, cu FCU Craiova.

Rapid a disputat 3 partide amicale în cantonamentul din Turcia. Giuleștenii au înregistrat un egal și două înfrângeri, dar antrenorul Cristiano Bergodi este mulțumit de felul în care a decurs perioada de pregătire, cu ce a văzut la antrenamente.

„A fost o perioadă bună, am jucat 3 meciuri. Chiar dacă rezultatele nu au fost așa bune, ne-am antrenat bine, nu am avut accidentări și asta este important”, a afirmat italianul la revenirea în România.

Cristiano Bergodi, despre nou-veniții de la Rapid: „Sunt buni, dar nu pot înțelege imediat ce aștept de la ei”

>

Referitor la jucătorii transferați în iarnă, Florent Hasani, Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi și Damjan Djokovic, Bergodi a spus:

„Am văzut la treabă jucătorii noi, zic că vom face treabă bună. E normal să sufere, am avut 8 zile de antrenamente, 3 meciuri, și nu e ușor să implementezi imediat ideile, să înțeleagă imediat ce vreau de la ei. Dar sunt jucători buni, bazându-ne pe ce am văzut la antrenamente”.

Cristiano Bergodi: „Dacă va juca Rrahmani cu FCU Craiova? Vedem, încă nu are ritm”

În fine, italianul a fost întrebat dacă Albion Rrahmani, refăcut după accidentare și utilizat în partidele amicale, și noile fețe din lot vor juca cu FCU Craiova, în proxima etapă de campionat.

„Vedem, Rrahmani nu are ritm în acest moment, dar m-a surprins pozitiv faptul că nu are frică. S-a descurcat bine la meciuri, a înscris. Mi se pare că a revenit complet, dar vedem în această săptămână ce ritm are.

Nu pot să vă dau acum primul 11 (n.r. - râde). Nou-veniții sunt buni, trebuie să se integreze bine cu echipa. Dacă i-am adus înseamnă că sunt jucători buni, care se pliază bine pe sistemul nostru”, a precizat Bergodi.

Mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.