Liga 1

Dorinel Munteanu, dezvăluiri de impact din culise: „Trebuia să mergem în Turcia, dar nu am avut bani! Partenerii mi-au făcut o promisiune”

Dorinel Munteanu // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 13 January 2024

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul de la Oțelul, a admis că la clubul gălățean există probleme de ordin financiar. El a dezvăluit că acesta este motivul pentru care nou-promovata a rămas în țară și s-a pregătit la Vatra Dornei, în loc să meargă în Antalya, precum alte 9 echipe din Superligă.

În primul sezon de Superligă după promovare, Oțelul este una dintre surprizele plăcute. Gălățenii au obținut 26 de puncte în primele 21 de etape, doar 4 sub Farul și Sepsi OSK, primele formații de pe pozițiile de play-off.

În ultimele 9 runde din sezonul regulat, Dorinel Munteanu țintește un loc între primele 6. Oțelul a pregătit partea a doua a sezonului în țară, la Vatra Dornei, însă nu acesta era planul inițial. Dorinel voia să-și ducă elevii în Antalya, însă nu au existat fonduri! Dezvăluirea i-a aparținut chiar antrenorului.

Dorinel Munteanu, dezvăluiri din culise: „Trebuia să mergem în Turcia, dar nu am avut bani!

>

„Am fost pe lista celor care trebuia să mergem în Turcia, pentru două jocuri amicale, dar nu am avut bani. Ar fi fost foarte scump, peste 60.000 de euro, și nu am avut bani.

Am promisiunea de la partenerii noștri oficiali că între 15 și 20 ianuarie ne vor plăti restanțele financiare și echipa va fi la zi cu banii. Nu sunt mari restanțe financiare, pe 15 se fac două luni de când n-am primit banii, dar am înțeles că fac tot posibilul să ajungem ca la începutul primului meci să fim la zi cu banii”, a comentat Dorinel Munteanu.

Oțelul va relua seria meciurilor oficiale cu un duel în deplasare, la Voluntari, luni, pe 22 ianuarie.

„Va mai veni un mijlocaș defensiv în locul lui Ariel Lopez, în rest mergem cu acest lot. Sper să fim surpriza ultimelor 9 etape și să ne atingem obiectivul”, a afirmat antrenorul Oțelului.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.