Tenis

Ce a impresionat-o pe Simona Halep în Dubai: „Chiar ești altceva”

Simona Halep (32 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Simona Halep (32 de ani), suspendată timp de 4 ani din tenis pentru dopaj, este în așteptarea unui verdict de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. 

Între timp, sportiva din Constanța s-a mutat în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, unde se și antrenează. În timpul liber, ea s-a relaxat ieri pe un iaht, postând imagini din scurta croazieră prin Golful Persic. 

Un spectacol aviatic plin de culoare a făcut-o să exclame: „Dubai, chiar ești altceva!”.

FOTO Simona Halep pe iaht, în Dubai

EXCLUSIV „Țiriac o ajută pe Simona Halep la proces” » Legenda Boris Becker a răspuns întrebărilor GSP

Boris Becker (56 de ani), fost câștigător a 6 turnee de Grand Slam și noul expert Eurosport, a răspuns recent întrebării adresate de GSP despre Halep, care a înaintat apel la TAS și va fi audiată pe 7-8 februarie.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie. 

Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie. Sunt trist să văd ce i se întâmplă. 

Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren. Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. 

Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker.

VIDEO Simona Halep: „Sunt pregătită să lupt! Nu cedez ușor”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.