Liga 1

Rusescu, amintiri despre cel mai horror moment al carierei: „Ăla a fost singurul moment din viața mea în care am cedat total” + „Nu mă interesează, nu vreau să-l văd!”

Articol de David Marinescu  —  duminică, 14 ianuarie 2024

Raul Rusescu a vorbit despre cel mai greu moment din cariera lui: accidentarea suferită în 2014, în timpul unui meci ASA Târgu Mureș - FCSB (pe atunci se numea Steaua), scor 1-0, după ce a fost lovit cu cotul în figură de Gabi Mureșan.

Într-un ASA Tg. Mureș – FCSB, Raul Rusescu era victima unei accidentări extrem de grave. Era lovit cu cotul în față de Gabi Mureșan.  A suferit un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreapta, la care se adaugă un hematom periorbital drept şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare drepte. A stat pe bară o lună și a jucat după aceea cu o mască de protecție.

Inițial, Gabi Mureșan a fost suspendat 16 etape, dar Comisia de Recurs i-a redus suspendarea la două runde. Acum, Rusescu a vorbit din nou despre acel moment.

Raul Rusescu nu-l uită pe Gabi Mureșan: „Nu vreau să-l mai văd”

„Ăla a fost singurul moment din viața mea în care am cedat total. După ce am făcut toate controalele și am dat comandă de placă de titan și până a venit, am avut o săptămână și jumătate în care pur și simplu... Am căzut mental și fizic. 

Erau 75% șanse să fie gata viața normală. Nu doar cariera. Am avut o accidentare oribilă. Pe afară nu a avut nicio problemă. Operația a durat 5 ore.

Ochiul meu drept, la ora asta, stă pe o placă de titan. Adică eu am o placă de titan aici și dacă pui mâna se simt șuruburile. La mine, dezastrul a fost în interior. Zgârciul pe care stă ochiul a fost franjuri. Aveam un ochi mai jos și unul mai sus. Două săptămâni am văzut dublu. 

Nu îmi doresc niciodată să mă întâlnesc cu sau să am vreo legătură cu el. Nu vreau, pur și simplu. Nu mă interesează persoana lui. Nu vreau să-l văd ”, a spus Raul Rusescu, citat de digisport.ro

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit obiectivul României la EURO 2024

>

Citește mai multe știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.