Campionate

Dennis Man a dat-o în bară, Mihăilă șters. Liderul Seriei B evită înfrângerea printr-un autogol!

Dennis Man, integralist cu Ascoli // Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 14 January 2024

Dennis Man (25 de ani) a fost integralist în remiza (1-1) cu Ascoli și a avut o bară în repriza a doua. Italienii l-au notat cu 6,5 și au scris că „i-au lipsit atingerea decisivă și precizia șutului”. Agenția Parma Live i-a dat 5,5 colegului Valentin Mihăilă pentru cele 66 de minute jucate.

Parma a început anul 2024 cu un pas greșit pe teren propriu. Un egal (1-1) cu Ascoli obținut cu ajutorul unui autogol. A fost un joc în care antrenorul Fabio Pecchia i-a titularizat pe ambii români din lot. 

Nu a fost cea mai bună zi a lui Dennis Man și Valentin Mihăilă pe Ennio Tardini și liderul din Serie B mai are doar patru puncte avans față de Como și Venezia. Presa peninsulară a apreciat mai mult prestația fostei extreme a lui FCSB decât evoluția ex-olteanului, care a fost înlocuit în minutul 66, spre deosebire de Man, și acum integralist.

„Man n-a găsit spațiul optim pentru șuturi"

Man a avut oportunitatea să decidă partida în prelungiri, dar „capul" său a nimerit bara transversală. Agenția Parmalive.it l-a notat cu 6,5 și a remarcat că „a încercat mult să creeze faze, a depășit omul de marcaj cu ușurință, dar astăzi i-a lipsit ultima atingere în careul advers. Nu a reușit să găsească, și în mai multe rânduri, spațiul pentru a-și elibera șutul spre buturile lui Viviano".

Forza Parma i-a acordat 6 și a punctat că "Dennis a contribuit la cele mai multe faze. A fost reactiv și l-a servit pe Benedyczak la golul anulat cu VAR. Numai că destul de des a ales să care mingea în loc să șuteze sau să-și servească un coleg, preferând să fie el decisiv. Pecchia i-ar fi mulțumit dacă marca. Pe final nu a avut însă noroc, când lovitura sa de cap a trimis mingea în transversală".

„Mihăilă s-a complicat, în loc să joace simplu"

Mihăilă, în schimb, a fost criticat de aceeași sursă și a primit doar 5,5: „Cu siguranță, printre cei mai activi pe faza ofensivă în ora în care a rămas în teren. Și el a încercat să facă diferența și să fie util, numai că a căutat soluții complicate când ar fi trebuit să joace simplu". „Valentin a fost cel care a creat și prima ocazie a Parmei. A jucat și nouă fals în partea secundă, dar n-a fost lucid la finalizare", a comentat Forza Parma.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.