Liga 1

Jucătorul dorit de FCSB a semnat cu altă echipă din Superliga

Grigore Turda (stânga) Foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 15 ianuarie 2024

Grigore Turda (26 de ani), fundașul central dorit în trecut de FCSB, a fost transferat de FC Voluntari de la FC Argeș. GSP a scris în premieră despre interesul ilfovenilor pentru căpitanul „vulturilor”.

Turda a fost disputat de U Cluj și FC Voluntari, iar ilfovenii au avut câștig de cauză în cursa pentru căpitanul lui FC Argeș. Turda a semnat cu Voluntari pe doi ani și jumătate.

FC Voluntari l-a transferat pe Grigore Turda

„Bun venit, Grigore Turda! Cluburile FC Voluntari și FC Argeș au ajuns la un acord în privința transferului definitiv al jucătorului Grigore Turda. Grigore Turda, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani și jumătate cu formația noastră, este un fundaș central, în vârstă de 26 de ani. 

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Armătura Zalău, Pandurii Târgu-Jiu și FC Argeș ,alături de formația piteșteană bifând peste 80 de prezențe în SuperLiga Romania! 

Grigore Turda va purta numărul 26 pe echipamentul nostru de joc”, a transmis FC Voluntari pe contul de Facebook al clubului.

Turda ar putea debuta la Voluntari pe 22 ianuarie, când ilfovenii au meci cu Oțelul Galați, în Superliga.

Grigore Turda a semnat cu Voluntari/ foto: Facebook @FC Voluntari

Turda a fost dorit de Rapid, FCSB și Craiova

Turda a fost dorit de FCSB, Rapid, CSU Craiova și FC Voluntari, dar fundașul central a rămas la FC Argeș, din cauza pretențiilor financiare ridicate ale piteștenilor. Gigi Becali dezvăluia că i-a fost cerut un milion de euro pentru mutarea lui Turda la FCSB.

Grigore Turda a ajuns la FC Argeș în vara anului 2018, liber de contract, de la Pandurii Târgu Jiu. În cariera sa, a mai evoluat pentru formații precum CSM Sighet, Foresta Suceava și Armătura Zalău, înainte să semneze cu Pandurii, în 2017.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.