Liga 1

Dinamo, la un pas de al doilea golgeter al Superligii: „Un atacant foarte bun”

Alexandru Pop, în săritură/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 15 ianuarie 2024

Dinamo a fost la un pas de transferul lui Alexandru Pop (23 de ani), în vară, când pe banca roș-albilor era Ovidiu Burcă.

Pop a ajuns în cele din urmă de la Unirea Dej la Oțelul. Sub comanda lui Dorinel Munteanu a marcat 9 goluri și e al doilea golgeter al Superligii în acest sezon, la egalitate cu Florinel Coman, Chițu, Nistor și Florescu, sub Darius Olaru, care are 10 reușite.

Dinamo l-a ratat pe Alexandru Pop

Pop a fost pe placul lui Burcă, l-ar fi dorit la Dinamo în vară, după cum a dezvăluit chiar fostul antrenor al „câinilor”.

„Oţelul a schimbat mult. Linia de fund faţă de Liga 2 e aproape complet schimbată, la mijlocul terenului mai joacă doar Cisotti, extremele sunt noi. Pop a venit din Liga 2. E un jucător care mi-a plăcut, sincer, şi îmi pare rău că n-am insistat pentru el, că mi-a plăcut mult, un tip inteligent, un număr 9 foarte bun. 

L-am avut pe listă. Au apărut alte variante, n-am fost singurul care... S-a vorbit şi despre chestia asta, că am făcut lotul. Am fost mai mulţi care am comunicat şi s-a ajuns la concluzia asta. 

Îmi pare rău, pentru că mi-a plăcut mult jucătorul, mişcarea jucătorului în teren. Probabil, cu golurile lui, Dinamo arăta mult mai bine. Nu, n-au fost aduşi jucători peste mine", a spus Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Dinamo are de departe cel mai slab atac din Superliga, cu 13 goluri marcate în 21 de etape. De altfel, e singura echipă care nu a ajuns la borna de 20 de goluri marcate. Atacanții lui Dinamo în acest moment sunt Goncalo Gregorio și Hakim Abdallah.

VIDEO. Hakim Abdallah promite că va avea o altă față în partea a doua a sezonului: „Știu că nu am jucat suficient de bine”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.