Liga 1

O mare echipă europeană pregătește asaltul pentru Darius Olaru » Când se poate face transferul

Darius Olaru e decisiv la FCSB în acest sezon / FOTO: Cristi Preda

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 15 ianuarie 2024

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul de la FCSB, rămâne o țintă importantă pentru Anderlecht, cea mai mare echipă din Belgia.

Anderlecht ar fi făcut o ofertă pentru Olaru, de 3 milioane de euro, refuzată de Gigi Becali, care vrea 7. Dar belgienii nu renunță și ar vrea să îl transfere pe internaționalul român la vară, potrivit voetbal24.be.

Darius Olaru, căpitanul lui FCSB, rămâne pe radarul lui Anderlecht

Olaru e la cel mai bun sezon din carieră, e golgheterul Superligii și motorul celor de la FCSB, alături de Florinel Coman. Mijlocașul ofensiv a reușit 10 goluri în 21 de etape de campionat. 

În plus, are și două pase decisive. Cota lui Olaru e în continuă creștere și e cel mai bine evaluat jucător din Superliga. El are o cotă de 6,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

Dacă ar ajunge la Anderlecht, ar fi al treilea jucător vândut de FCSB echipei belgiene, după Nicolae Stanciu și Alex Chipciu. Cumulat, cele două transferuri i-au adus lui Becali 12,7 milioane de euro. Anderlecht l-a luat pe Stanciu cu 9,7, iar pentru Chipciu a plătit 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

În campionat, Anderlecht e pe locul doi, la 6 puncte sub liderul Royale Union.

Gigi Becali, despre Darius Olaru: „Nu e jucător de 30 de milioane de euro”

„Eu pe cine să vând, pe cine? De Tavi am spus și a căzut. Ce să își revină? Singurul e Coman, dar are clauză de 5 milioane de euro. Olaru e bun, dar nu e jucător de 30 de milioane. Nu e! Nu e de Anglia. E de Italia, de Spania. Ce cotă să mai crească? Nu îi știm? Îi cunoaștem, știm ce joacă. 

Norocul meu e că nu îl văd echipele mari pe Coman, dar o să îl vadă. 5 milioane sunt bani de semințe”, a declarat Gigi Becali în fața jurnaliștilor, la casa sa din Aleea Alexandru.

VIDEO. Gigi Becali: „Olaru nu e jucător de 30 de milioane! Băi, tată, ce cotă să-i mai crească?! La revedere, știm ce poate”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.