Liga 1

Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!

Dinam/ Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  Monday, 15 January 2024

Dinamo încearcă să se miște în mercato și, uriașă surpriză!, s-a interesat de Alexandru Pop (23 de ani), atacantul Oțelului. După ce Ovidiu Burcă a dezvăluit că alb-roșii l-au avut pe listă în vară, echipa din „Ștefan cel Mare” a făcut acum un alt pas pentru transferul lui.

Dinamo l-a avut pe listă acum și pe portarul Eduard Pap, însă antrenorul Zeljko Kopic nu consideră că transferul ar fi oportun. Un alt jucător propus lui Dinamo, dar refuzat de club e Jakub Vojtus, atacant la Poli Iași, conform informațiilor GSP.

Alexandru Pop, ținta ratată de Dinamo

Alexandru Pop are o clauză de 300.000 de euro în contractul cu Oțelul, care va fi însă activă din vară, potrivit surselor GSP. Dinamo l-a vrut de acum și a încercat să negocieze, doar că s-a lovit de refuzul jucătorului, care nu vrea să plece de la Oțelul la echipa bucureșteană.

Atacantul adus în vara lui 2023 de la Unirea Dej a avut o primă parte de sezon extraordinară sub comanda lui Dorinel Munteanu, a marcat 9 goluri la sezonul de debut în Liga 1 și e al doilea golgeter al campionatului, după Olaru, care are 10 reușite.

Eduard Pap și Jakub Vojtus, refuzați de Dinamo

Eduard Pap, care în trecut s-a remarcat la Botoșani în Superliga, e liber de contract după despărțirea de Gyor, echipă in liga a doua maghiară. El a fost pe lista lui Dinamo, dar Zeljko Kopic nu l-a vrut.

Tehnicianul croat merge pe mâna lui Golubovic, titularul din prima parte a sezonului în poarta lui Dinamo. Consideră că nu are cine să vină acum să-i ia locul numărul 1 din poarta ”câinilor”.

Vojtus, fost atacant la Rapid, în prezent legitimat la Poli Iași, a fost și el refuzat de conducerea „câinilor”. El e rezervă în Copou, are 11 meciuri în campionat și 20% din minutele disponibile bifate. A marcat un gol și nu a dat vreun assist. Dinamo are doi atacanți în lot, pe Goncalo Gregorio și pe Hakim Abdallah.

VIDEO. Concluziile lui Kopic după cantonamentul lui Dinamo în Antalya

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.