Liga 1

Rapid, la al doilea jucător cedat în ultimele 24 de ore

Alexandru Stan, numărul 30 // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 16 January 2024

După ce l-a împrumutat pe Ștefan Pănoiu la U Cluj, Rapid a mai cedat un jucător de perspectivă. Atacantul Alexandru Stan (18 ani) va juca până în vară la CS Mioveni, din Liga 2.

Rapid a anunțat azi că l-a împrumutat până în vară pe Alexandru Stan. Decizia vine după ce formația alb-vișinie l-a adus pe atacantul Borisav Burmaz, iar Albion Rrahmani și-a revenit după accidentare. În lotul giuleștenilor se mai află și Kevin Soni, astfel că lui Alexandru Stan îi era greu să mai prindă minute în acest sezon.

Rapid l-a împrumutat pe Alexandru Stan la CS Mioveni

Rapid l-a împrumutat pe Alexandru Stan (18) la CS Mioveni, până în vară. 

Atacantul nostru i se va alătura lui Cristian Ignat, și el împrumutat la formația argeșeană, urmând să fie antrenat de Constantin Schumacher, fostul mijlocaș al Rapidului. Baftă, Alex!

- comunicat Rapid

Alexandru Stan este un jucător crescut la juniorii Rapidului, care și-a făcut debutul în echipa mare în acest sezon. A strâns cinci prezențe (trei în Superligă, două în Cupă), reușind o pasă de gol.

CS Mioveni, echipă antrenată de Constantin Schumcher, speră să promoveze la finalul acestui sezon. Se află pe locul 4, de play-off, cu 26 de puncte în 15 meciuri (7 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri). Pe primele două locuri sunt CSC Șelimbăr (32 de puncte) și Corvinul (31 de puncte), ambele fără drept de promovare.

Cât a cheltuit Rapid în această iarnă

În această pauză de iarnă, Rapid a adus patru noi jucători, dar numai pentru trei s-au plătit sume de transfer, croatul Damjan Djokovic venind liber de la FCSB. Pentru aducerea lui Florent Hasani, Borisav Burmaz și Ermal Krasniqi s-a plătit un preț cumulat care se ridică la aproximativ 2 milioane de euro, suma cuprinzând nu doar sumele de transfer, ci și comisioanele agenților.

VIDEO Cristiano Bergodi a tras concluzile după cantonamentul Rapidului din Antalya

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.