Campionate

Șumudică și-a încălcat cuvântul » Ce spunea cu 3 săptămâni înainte de transferul lui Sorescu

Marius Șumudică

Articol de David Marinescu  —  Tuesday, 16 January 2024

Șumudică l-a adus la Gaziantep pe mijlocașul lateral Deian Sorescu (26 de ani), care va ajunge miercuri în Turcia.

Fotbalistul care poate evolua și ca fundaș de bandă nu mai intra în vederile polonezilor de la Rakow, după ce aceștia l-au adus pe Erik Otieno, astfel că Marius Șumudică a intrat pe fir și i-a convins pe șefii lui Gaziantep să i-l aducă pe Sorescu.

Sorescu va merge miercuri în Turcia pentru a face vizita medicală. Iar dacă totul va fi în regulă, tot atunci se vor semna și actele de transfer. La Gaziantep, Sorescu va încasa un salariu 30.000 de euro pe lună.

Mutarea este una surprinzătoare ținând cont că în săptămânile anterioare, Marius Șumudică a tot dat asigurări că nu mai vrea să transfere niciun jucător român la Gaziantep. În acest moment, Alexandru Maxim, Denis Drăguș și Florin Niță sunt românii aflați sub comanda lui Șumi. 

Șumudică, în decembrie: „Nu mai iau alți români”

„Nu sunt genul de antrenor care să fugă de jucătorii români. Eu îi iau pentru că îi oblig să îmi dea înapoi. Drăguș e extraordinar, Niță e extraordinar, Maxim e în revenire, a avut niște probleme personale. Junior Morais m-a ajutat. Nu e un secret. 

Poate am eu talentul ăsta să îi fac să joace pentru mine. Nu mai iau alți români. Suntem în discuții cu 4 jucători străini”, spunea Șumudică pe 24 decembrie. 

VIDEO Marius Șumudică a vorbit despre transferurile de la Gaziantep

>

Citește și alte știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.