Stranieri

Gică Popescu s-a săturat de subiectul Drăgușin: „Mi se pare prea mult”

Gică Popescu

Articol de Romeo Ene  —  Wednesday, 17 January 2024

Radu Drăgușin (21 de ani) a devenit cel mai scump jucător român din istorie și a debutat pentru Tottenham în meciul de pe Old Trafford cu Manchester United, scor 2-2.

Subiectul transferului la Spurs a fost intens comentat de persoane importante din lumea fotbalului, printre care și Gică Popescu, unul dintre cei mai mari fundași centrali din istoria României.

Gică Popescu crede că s-a exagerat cu subiectul Drăgușin la Tottenham » „Mi se pare prea mult”

Președintele Farului a vorbit despre debutul jucătorului român în Premier League. Fostul mare fundaș este de părere că s-a discutat prea mult despre acest subiect, iar jucătorul are nevoie de timp pentru a se adapta la Tottenham.

„Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea. „Ai văzut ce a făcut Drăgușin?”. Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit cu United, e bine să vorbim de bine”, a precizat Gică Popescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Radu a jucat 10 minute pe final în remiza cu Manchester United, scor 2-2. El a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie, englezii au plătit pe el 25 de milioane de euro, plus alte 6 care pot ajunge la Genoa sub formă de bonusuri. Drăgușin e al patrulea român care a îmbrăcat tricoul lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

Radu Drăgușin: „Este mediul ideal să-mi continui cariera”

Într-un interviu acordat pentru AFP, preluat și de cotidianul britanic The Independent, fundașul român, care a semnat un contract pe șase ani și jumătate care îi va garanta un salariu net de trei milioane de euro, a mărturisit că a avut un sentiment incredibil pe Old Trafford, în momentul în care l-a schimbat pe Micky van de Ven, accidentat.

Întrebat dacă a procedat corect refuzând-o pe Bayern, „tricolorul” de 21 de ani a răspuns ferm: „Da, a fost alegerea justă. Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine și am avut o discuție bună și cu antrenorul. Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato.

Am crezut cu adevărat în această echipă și am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez, pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați. Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că alăturându-mă lor mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat”.

Pasiunea secretă a lui Radu Drăgușin și dezvăluiri pentru GSP: „Am început să-l dezvolt”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.