Tenis

„Miau, miau!” » Anastasia Pavlyuchenkova, scandalizată de comportamentul spectatorilor de la Melbourne

Anastasia Pavlyuchenkova / Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 17 ianuarie 2024

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (32 de ani, #46 WTA) a pierdut în turul secund de la Australian Open în fața ibericei Paula Badosa (26 de ani, #100 WTA), scor 2-6, 3-6.

Paula Badosa o va întâlni în turul următor pe Amanda Anisimova (22 de ani, #442 WTA), care a trecut de Nadia Podoroska (26 de ani, #65 WTA), scor 6-2, 6-3.

Anastasia Pavlyuchenkova, scandalizată de comportamentul suporterilor: „S-au îmbătat și au început să miaune”

A fost foarte zgomotos, ca într-un restaurant, oamenii vorbeau, mâncau și beau. Nici nu cred că au urmărit meciul. Erau niște suporteri, care cred că s-au îmbătat și au început să țipe la mine și să miaune, probabil din cauza tatuajului de pe piciorul meu (n.r. și-a tatuat „meow”, adică miau în română), ori din cauza faptului că au băut prea mult, lucru foarte deranjant.

Nu a fost deloc frumos, să fiu sinceră. Am fost foarte enervată la începutul meciului. Nu am nicio problemă în a juca pe terenurile exterioare, dar situația asta a fost specială doar din cauza zgomotelor”, a declarat Anastasia Pavlyuchenkova la finalul meciului.

La acest turneu a fost organizat un bar cu o capacitate de peste 400 de persoane, cu scaune de bar de unde se pot privi meciuri din mai multe terenuri. Directorul turneului, Craig Tiley, a spus în octombrie că acest loc va fi cunoscut ca „terenul de petrecere”, un model care va vi dezvoltat în viitor.

„Chiar mă întrebam în timpul meciului, care e chestia cu asta? Ok, poate e super distractiv pentru fani. Tenisul e un sport mai special. Nu e ca la baseball, sau ca la alte sporturi unde poți mânca și te poți plimba prin preajmă, cum e și la baschet. Este complet diferit, aici trebuie să fie mai multă liniște. E foarte deranjant”, a adăugat Anastasia Pavlyuchenkova.

Paula Badosa a criticat de asemenea comportamentul fanilor

„A fost foarte mult zgomot la cele două meciuri pe care le-am jucat aici. E destul de greu să te concentrezi. Nu e deloc comfortabil. Nu pot să comunic absolut deloc cu echipa mea. Chiar și în timpul punctelor e foarte mult zgomot. Nu va fi deloc ușor la următoarele meciuri”, a declarat Paula Badosa după victoria cu Anastasia Pavlyuchenkova.

Paula Badosa / Foto: Imago

VIDEO. Rafael Nadal își deschide academie de tenis în Arabia Saudită

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.