Liga 1

Rapid a oferit 1,3 milioane de euro pentru un internațional: „Înainte de a fi patron de club, sunt român!”

Denis Drăguș, numărul 19, în tricoul naționalei // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 17 January 2024

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a dezvăluit că a oferit 1,3 milioane de euro în vară pentru Denis Drăguș (24 de ani). Fotbalistul de națională a refuzat să revină în România.

Denis Drăguș a fost una dintre principalele ținte ale Rapidului anul trecut, în mercato de vară. Alb-vișiniii au încercat să-l convingă pe jucătorul lui Standard Liege să revină în România, însă acesta nu a vrut să audă de campionatul intern, preferând să-și continue cariera în afara țării.

Până la urmă, Drăguș a mers în Turcia, la Gaziantep, sub comanda lui Marius Șumudică. El se descurcă excelent în tricoul lui Gaziantep, pentru care a înscris 8 goluri în 18 meciuri.

Astăzi, la aproape o jumătate de an după ce negocierile cu Drăguș au eșuat, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a dezvăluit câți bani le oferise celor de la Standard Liege pentru extrema stânga.

Dan Șucu: „Am oferit 1,3 milioane de euro pentru Denis Drăguș”

Este vorba despre 1,3 milioane de euro, o sumă importantă, apropiată de cât plătiseră belgienii pentru a-l cumpăra pe Drăguș de la Viitorul în 2019, adică 1,8 milioane.

„Jucători români? I-am adus pe Petrila, am încercat Drăguș, am ofertat la Standard 1,3 milioane, dar jucătorul nu a vrut să semneze cu noi. L-am evaluat pe Ștefănescu la un milion de euro, dar Sepsi nu a dorit să vândă.

Nu poți spune că nu ne interesează jucătorii români. Înainte de a fi patron de afacere, de club, sunt român. Mă interesează și pe mine echipa națională, cum ne interesează pe noi toți”, a afirmat Dan Șucu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Denis Drăguș, în Gaziantep - Trabzonspor // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulübü

Refuzați de Drăguș, rapidiștii s-au reorientat în vară, cumpărându-l pe kosovarul Albion Rrahmani cu 600.000 de euro. Ei l-au adus și pe Claudiu Petrila, extremă stânga care îi va costa în total 700.000 de euro.

În această iarnă, Rapid a investit aproximativ două milioane de euro, ca sume de transfer și comisioane, pentru a-i transfera pe Borisav Burmaz (atacant central), Florent Hasani (extremă dreapta) și Ermal Krasniqi (extremă stânga). În Giulești a mai sosit mijlocașul central Damjan Djokovic, liber de contract.

VIDEO: Paul Iacob, declarații înainte de Rapid - FCU Craiova

>

Tot despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.