Liga 1

Horațiu Moldovan, sfătuit chiar de către un coleg să se transfere: „Să se ducă cât mai repede la aeroport”

Horațiu Moldovan FOTO: Cristi Preda

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  joi, 18 ianuarie 2024

Damjan Djokovic (33 de ani), noul mijlocaș al celor de la Rapid, îl sfătuiește pe Horațiu Moldovan (25) să se transfere la Betis Sevilla. 

Horațiu Moldovan, portarul titular al Rapidului și al naționalei României, ar putea părăsi clubul din Giulești în aceste zile. Clauza de reziliere în valoare de numai 800.000 de euro l-a transformat pe Horațiu într-un portar interesant pentru mai multe cluburi europene de nivel bun, unul dintre acestea fiind Real Betis, locul 7 în LaLiga.

Iar noul coleg al lui Moldovan la Rapid, Djokovic, îl sfătuiește pe portarul român să plece cât mai repede de la echipă dacă vine oferta de la Betis. 

VIDEO Damjan Djokovic îl sfătuiește pe Horațiu Moldovan să plece la Betis

>

„E greu să răspund la aceste zvonuri. Oricare jucător dacă primește ofertă din vreo țară precum Spania, sfatul meu să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Chiar și fără bagaje”, a declarat Djokovic în cadrul unei conferințe de presă. 

Dan Șucu: „Nu ne putem opune dacă cineva plătește clauza”

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a precizat că „deocamdată, la noi la club nu a venit nicio ofertă pentru Moldovan. Dacă cineva achită clauza de reziliere, noi nu ne putem opune. Dar, dacă va pleca, iar meciul cu FC U Craiova va fi ultimul pentru el la Rapid, mă aștept la o despărțire cu stil din partea lui. Este unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei, a apărat la noi atâția ani și suporterii ar merita asta”.

Cu alte cuvinte, Dan Șucu se așteaptă ca Horațiu Moldovan să apere vineri, în acest meci de despărțire, cu oltenii de la FC U Craiova. O echipă incomodă pentru Rapid, care, de la revenirea în Liga 1, a învins-o doar o dată (5-3 în tur, în Bănie), pierzând însă de 4 ori.

VIDEO Damjan Djokovic, declarații la prezentarea noilor achiziții ale Rapidului

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.