Liga 1

Se anunță show în tribune! » Câți ultrași ai celor de la FCU Craiova vor face deplasarea în Giulești la derby-ul cu Rapid

Peluza Sud Craiova Foto: facebook

Articol de Andrei Petrescu  —  joi, 18 ianuarie 2024

Se anunță o atmosferă incendiară la derby-ul dintre Rapid și FCU Craiova de vineri seară din Giulești. 

Rapid și FCU Craiova se înfruntă în unul dintre derby-urile etapei #22 din Liga 1. Confruntarea dintre cele două a căpătat multă rivalitate în ultimii ani, iar suporterii celor două echipe sunt pregătiți de spectacol.

Dacă rapidiștii au vândut aproape toate biletele disponibile pentru fanii giuleșteni, cei din Peluza Sud Craiova vor veni și ei în număr mare în Giulești. 

Din informațiile GSP, aproximativ 500 de ultrași ai celor de la FCU Craiova sunt așteptați în sectorul oaspeților să-și încurajeze favoriții. Cei mai mulți dintre ei făcând deplasarea de la Craiova, iar restul venind din București și localitățile apropiate.

Deplasarea ultrașilor olteni în Giulești, dată peste cap!

Fanii lui FCU Craiova s-au trezit însă cu o problemă înaintea meciului. Ultrașii olteni ar fi trebuit să facă deplasarea de la Craiova cu trenul, însă din cauza unui accident feroviar grav petrecut în preajma Craiovei, aceștia și-au schimbat planurile. Aceștia vor ajunge în Capitală cu autocarele.

„Ținând cont de accidentul feroviar din apropierea Craiovei, deplasarea noastră la București nu se mai poate realiza cu trenul. Am reușit să ne reorientăm cât de repede s-a putut, astfel că deplasarea se va realiza cu autocarele, prețul unui loc fiind 90 lei. Toți cei care își doresc să facă deplasarea alături de noi trebuie să ia legătura cu un membru al unei brigăzi sau să trimită un mesaj în privat pe pagina peluzei.

Termenul limită de înscriere este joi, 18 ianuarie, ora 13. Întâlnirea suporterilor va avea loc în Părculețul din Rovine, începând cu ora 13, urmând ca la ora 14 să pornim spre București. Cu suporterii Științei din Capitală ne vom întâlni la stadion în dreptul sectorului oaspeți. Toți în negru! Știința suntem noi!”, se arăta în comunicatul Peluzei Sud de miercuri. 

VIDEO Cristiano Bergodi înaintea meciului cu FCU Craiova: „Vrem să luăm primele 3 puncte din acest an”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.