Liga 1

„Participă Diana Șucu la ședințele de la Rapid?” » Dan Șucu a dat răspunsul: „Mă mobilizează, e PR-ul meu”

Dan Șucu și soția sa, Diana, în Giulești

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 18 ianuarie 2024

Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, a vorbit despre implicarea soției sale, Diana, la echipa giuleșteană. 

Diana Șucu, soția acționarului majoritar de Rapid, Dan Șucu, e o prezență constantă la meciurile din Giulești ale alb-vișiniilor. Întrebat dacă o lasă să participe și la ședințele de la club, Dan Șucu a negat, însă a spus că ea doar simpatizează fenomenul și își sprijină soțul. 

Dan Șucu: „Diana este PR-ul meu”

„Da, participă pe naiba! Nu e adevărat. Sigur că vine cu mine la meciuri, a început să-i placă foarte mult. La înfrângeri, suntem amândoi amărâți. Ea mai puțin, eu mai mult. Mă mobilizează, e și ea cât se poate de vehementă. E acolo lângă mine. E PR-ul meu.

Nu are niciun fel de implicare la club. Îi face plăcere și ei. Și băieților le place, mai ales că sunt și fotbaliști. Îi place să stea cu bărbatul și cei doi băieți. Dacă ei vorbesc numai de fotbal, trebuie să vorbească și ea de fotbal. Acum, ce să facă? Există cineva care nu se pricepe la fotbal?”, a declarat Dan Șucu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

FOTO Diana Șucu, soția lui Dan Șucu

Diana Șucu, despre limbajul suporterilor din Giulești: „Ei sunt poeți”

Nelipsită de la meciurile Rapidului de pe teren propriu, Diana Șucu a fost nevoită să ia contact și cu limbajul ceva mai „colorat” specific stadioanelor. Care a fost percepția ei?

„Îmi place foarte tare atmosfera de pe Giulești. La meciurile de acasă merg întotdeauna. La început, nici n-am înțeles ce spun suporterii, nu știam că înjură.

Pentru că ei cântă și am crezut că e un cântec. Ei sunt poeți! Apoi mi-au explicat copiii acasă ce spuneau fanii… Soțul meu nu se enervează la meciuri. Dar se consumă, se supără, îmi pare rău când îl văd așa”, a spus Diana Șucu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

VIDEO Dan Șucu, detalii despre implicarea sa la Rapid: "Viața mea s-a schimbat și e mai intensă acum!

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.