Liga 1

Jucătorul de la FCSB criticat de Porumboiu: „La fiecare atingere, pac, cade ba pe burtă, ba pe fund”

Adrian Porumboiu (73 de ani)

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Thursday, 18 January 2024

Chiar dacă este golgheter în SuperLiga, Darius Olaru (25 de ani) nu este pe placul lui Adrian Porumboiu (73 de ani), fostul patron de la FC Vaslui.

Darius Olaru se află într-o formă excelentă. Mijlocașul celor de la FCSB a reușit 10 goluri și două pase decisive în primele 21 de partide de campionat. 

Cu toate acestea, Adrian Porumboiu a declarat că Darius Olaru nu este un fotbalist pe placul său. 

În schimb, fostul arbitru s-a declarat fanul lui Florinel Coman.

Adrian Porumboiu, despre Darius Olaru: „Nu e un jucător care îmi place”

Chiar dacă este golgheter în SuperLiga, Darius Olaru (25 de ani) nu este pe placul lui Adrian Porumboiu (73 de ani), fostul patron de la FC Vaslui. foto: Imago Images

„Nu e de golgheter, stați cuminți… A dat și el acolo niște goluri, dar nu are nicio treabă cu golgheterul… 

Nu îmi place că e tot timpul pe jos… Nu, nu… Nu e un jucător care îmi place. La fiecare atingere, pac, cade ba pe burtă, ba pe fund. Nu îmi place. Fiecare are preferințele lui. 

Coman îmi place. Când pune piciorul pe minge, mingea zici că are mai multe petice și le lipește imediat el când o atinge cu exteriorul. E fotbalist. E altceva. Te uiți cu plăcere. La Olaru, ce să… Îl văd tot timpul cum cade pe jos” a spus Adrian Porumboiu, pentru Prosport.

Darius Olaru a recunoscut că ținea cu marea rivală a celor de la FCSB: „Dintr-un dinamovist am ajuns să nu-i mai plac deloc”

„Când eram copil, când eram mic (n.r. - a ţinut cu Dinamo). Însă m-am schimbat atât de mult când am venit aici, încât dintr-un dinamovist am ajuns să nu o mai plac deloc. 

Nu m-am gândit niciodată (n.r. - că va ajunge căpitanul rivalei). Acum iubesc aceste culori şi sunt mândru că sunt căpitan al acestei echipe”, a spus Darius Olaru, potrivit iamsport.

6,5 milioane de eurovalorează Darius Olaru, potrivit transfermarkt.com

VIDEO. Gigi Becali: „Olaru nu e jucător de 30 de milioane! Băi, tată, ce cotă să-i mai crească?! La revedere, știm ce poate”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.